Nem nyúltak bele az album szerkesztésbe, szabad kezet adtak mindenben - állítja Burger Barna fotós, aki heteken keresztül kattintotta a képeket Orbán Viktorról. A főleg művészekről készített portréfotóiról ismert fényképész nemrég Egy kampány krónikája címmel adott közre albumot, amelyek részben Fidesz-rendezvényeken készültek, de találhatóak benne fotók az Orbán-család otthonából is.

Forrás: Népszava Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bigyibogyo
@csutak: Dolgozott is mindnél a kisebbségi érzés :)
luciferi
"- Öregedett, mint mindenki. Egyébként megérett, eddig fiatal volt a miniszterelnöki szerephez. A nyugalmat látom változásnak, azt, hogy nem akar mindenáron megváltoztatni valamit"

Vagyis minden marad a régiben??? És a több ezer ígéret? Azzal mi lesz?
Vajon mennyibe került ez nekünk? Nem írja a cikk, hogy Ovi maga finanszírozta volna a leendő kötelező iskolai (minden szinten) tankönyvet. Mindenkinek kötelező lesz megvenni, mint a békekölcsönt?
qxy
@furfang: Tudod humor nélkül nem élet az élet
lópicigáspár
Önbizalmuk fergeteges, hisz "Kisember nagy bottal jár!":-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.