MAGYARORSZÁG  —  Hála helyett gyakran félelemből adunk pénzt az orvosnak, így nemegyszer a hálapénz tulajdonképpen a „félelem bére"  derült ki a Blikket is kiadó Ringier Kiadó Kft. legfrissebb kutatásából.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Major Betty
igy igaz mert különben le se sz-ják az embert
ria677
@stirlitz: Ezt mind feltételes módban írod! Adj hálát, hogy még nem voltál ilyen helyzetbe!
Nem érezted át azt a kellemetlen szitut, mikor az orvos minden félreértés nélkül várja a "borítékot" Mit mondjak, nagyon kellemetlen, és szinte szégyenlem magam, mert legtöbb esetben nem tehetem meg, hogy "hálálkodjam"
szaboria
Nekem volt részem abban amikor konkrétan meg is mondták az összeget.mennyit adjak a férjem mütétjéért. A legnagyobb meglepetés vidéken ért szegedi ,bajai és kiskunhalasi korházakban nemfogadták el a pénzt mivel tudák 3 beteg van a családba.
csutak
@Betty53: Kórháza válogatja!
Én ütöm vágom azokat a dokykat, akiket csak a zsebük érdekel.
De hála Istennek van azért jó példa is.
Múlt héten ment el édesapám és amit érte tettek a szegedi klinikán az sokkal több volt az egyszerű protokollnál! Le a kalappal az egyes bel dokijai és ápolói előtt.
Ezek az emberek nem a tőlünk elvárt pénzért tették a dolgukat, hanem becsületből, szakmaszeretetből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.