BUDAPEST — Meglepő információhoz jutott szerkesztőségünk: miközben a legtöbb vonalon próbálnak minél  nagyobb távolságot tartani az ország „első számú közellenségétől", Stohl Andrástól (43), addig az RTL Klubnál még mindig számolnak  vele. Noha a csatornánál már a május 8-i  baleset  napján kijelentették, hogy nem a színész vezeti az őszszel induló szuperprodukciót, az X-Faktort, megbízható belső információk szerint többen azt szorgalmazzák, hogy mégis a rendőrségi eljárás alatt álló sztár legyen a műsor arca!

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
FLORRA
-hát had igyon már mindenki amannyit akar!A többi nem a mi dolgunk!Nit kell ezzel annyit foglalkozni.Kia ,,,szomat se érdekli!!!
másvirág
"Stohlé lesz az X-faktor ? Azt még nem tudjuk ,de a bűntetve mi leszűnk azt már látom !
Major Betty
el kell venni a jogositványát és igya le magát a sárga földig szerencsére nem halt meg senki de a bácsinak combnyaktörést okozott ez nem baJ
vukkocska
@FLORRA: megjöttél. Változtatni akarsz a stíluson? Remélem nem sikerül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.