Különböző értelmezésekre lehetőséget adó nyilatkozatban ismertette terveit a marosvásárhelyi Félsziget Fesztivál jövőjével kapcsolatosan a Sziget szervezője. A rendezvényt záró sajtótájékoztatón Gerendai Károly a többi között kijelentette: nem szeretnék áthelyezni, elköltöztetni a fesztivált Marosvásárhelyről, a következő kiadás megszervezését, előkészületeit azonban már idén nyáron el kell kezdeniük. „Szeretnénk konkrét tervekről szóló tárgyalásokat folytatni a városvezetéssel, és megtudnunk azt, milyen tervei vannak a városnak a fesztivál jelenlegi helyszínéül szolgáló telekkel. Annál is inkább, hogy az erről szóló információink nem hivatalos forrásokból és a sajtóból származnak” – mondta Gerendai Károly, aki továbbá azt is hozzátette, bukaresti rendezvényszervezők is megkeresték már és együttműködést ajánlottak föl.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

farczadi
Ez eddig szinte minden évben felmerült. Viszont az előző években hatalmas bulik voltak, míg az idén... hát hogyismondjam...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.