Stohl Andrással valóban nagyot fordult a világ legutóbbi balesete óta. Sok munkáját elveszítette, de úgy tűnik, a legnagyobb bevételt hozó munkahelyei még így is megmaradtak.

Forrás: Story Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
IGAZ.mért nem lehet megbüntetni? mert ő a Buci? Ha rajtam múlna még ott is ugrana ahol nincs árok. Ezért is utálom a rendőröket .Én minden nap figyelném és minden nap megbüntetném ha van sapkája ha nincs.Nem hiszem el hogy nem látják hogy színészkedik.HÁT SZÍNÉSZ!
medy19
Nem védeni akarom, de más emberek is követnek el hasonló vagy még nagyobb hibákat, csak azzal nincsenek tele a lapok.
csutak
@medy19: És mások bevonulnak a dutyiba, nem veszik meg a rendőrt, az ügyészt és valószínűsíthetően a bírót.
moncsi
emlékezzünk csak Csàszár Elöd esetére is .....ö meguszta pedig ott volt 1 halott is.
Nem megengedett söt tilos igy autoba ülni de az vesse rá az elsö követ aki soha nem hibázott.... undorito hogy mindenki azon dörzsöli a tenyerét mikor rugják ki mikor vesziti el minden szereplését..... jó szinész ez tagadhatalan .... de a legfontosabb az öreg akinek sérülése lett, titkon boldog meguszta lett egy kis ez kis az de van mire 10 millát követelnie , döglött loba nem rugunk most viszont ezt teszik folyamatosan de ez a magyar mentalitás aki a földön van még párszor bele rugunk sajnos :(
moncsi
Még valami itt már rég nem arrol szol , hogy ittasan vezetett hogy drogozott.
arrol van szo "uhh itt ez az ember már bele nyultunk a zsebébe mennyit keres mi a havi bejövö pénze "ugye erröl a balaset elött nem tudtunk . Az irigy magyar - hmm neki jol megy keres annyit mint az állat akkor forgassuk ki mindenéböl ,lehetetleniccsük el az életét hurcoljuk meg ..... 10 milla ide 5 milla oda aztán majd a végén semmilye ne maradjon undorito gusztustalan ezek vagyunk mi magyarok ... neki audija van nekem suzukim de mért? tesszük fel a kérdést hát neki se legyen audija hamár nekem nincs.
És leszögezem nem védem de embert igy ilyen mondon meghurcolni az már rusztustalan ,de azért a kaján vigyor ott az arcunkon ha azt olvassuk mikor hol bontották fel a szerzödését ..nemde? drága honfitársaim
Atomqkac azaz EbUraFakó
@medy19: amennyiben a 19-es szám a korodat jelzi, akkor elnézőnek kell lennünk veled. Nekem a fiam is idősebb nálad, igaz, csak két évvel. :)
Hidd el, hogy amit itt az idősebb hozzászólók írnak az (általában) nem hülyeség!
Mentsd el a mostani hozzászólásaidat és nézd meg 20 év múlva! Meg fogsz lepődni, mennyire másképp látod majd a dolgokat.
A te korodban én is hasonlóan gondolkoztam, pedig sokkal szigorúbban neveltek.
Hidd el , vannak maradandó értékek, vannak követendő erkölcsi normák és viselkedési társadalmi formák. Stohl ezeket nem tartja be, mert úgy gondolja, ő mindenki felett áll, mert népszerű színész és konferanszié.
Nagy tévedésben van pedig.
Engedd meg, hogy egy nagy görög filozófustól idézzek neked:
" Ami nem örök, az nem Igaz " Hermész Triszmegisztosz Remélem, érted mit akartam mondani. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.