Ahogy portálunk is beszámolt róla, elviselhetetlen a szúnyoghelyzet Szegeden és környékén. Botka László hétfőn délután parlamenti felszólalásában 125 millió forintot kért a kormánytól szúnyogirtásra. Tállai András belügyi államtitkár válaszában elmondta, hogy jelenleg fontosabb dolgok is vannak a szúnyogoknál,

Forrás: szegedma.hu
Feltöltő: csutak
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Értelmezem a cikeket:
Szegednek szoci a polgármestere.
Emiatt dögöljön meg az összes szegedi!
másvirág
"dögöljön meg az összes szegedi" szúnyog ! De a vérszívó Botkát írtanák ki elsőnek.
csutak
@másvirág: Lesz helyette megint alkoholbeteg, mint már kétszer a fidesztől:(
Nem értem a baloldalt, hogy a fenében nem tértik miként müxik az új kommunikáció?
másvirág
@csutak: Egy lokálpatrióta szegedinek egy csep esze is van, akkor saját jól felfogott érdekében mindig a kormány oldal képviselőjére kell,hogy szavazzon.Erre éppen Botka László a példa akit agyba főbe szídhatnak ,meg vádolnak a pályázati pénz felének lenyúlásával:akkor is tőbb pézt hozott szegedre mint másik két város egyűtt véve.
Miért lenne ez másképpen most is. Orbán Viktor Miniszterelnök úr éppen ezért neheztelt a szegedi Fideszesek munkájára mert nem tudtak felmutatni semmit még ellenzéki oldalról sem. Félő,hogy most még nagyobb lesz az elvárás a részéröl,hogy ő kerűlt a bársonyszékbe. (Irtam valahol:Botka László akkor lenne eredményes ha fűggetlenként indulna ellenzéki szinekben az őszi helyhatósági választásokon. )Azt állitotta neki Szeged az első és a párt érdekek elé helyezi munkáját. Tegye azt ! De nem bizom már a szavában.Mint ahogy ellenzékiként nem is lesz .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.