Elbocsátották a szentesi rendőrkapitányság egyik körzeti megbízottját, miután egy roma férfi feljelentette őt testi sértésért; a döntést még mintegy egy hónapig a megyei főkapitány felülírhatja - írja a Délmagyarország.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csutak
Idióta cím!
Nem felmentették, hanem kirúgták, ami nem egészen egy.
De mit várjon az ember egy diplomás újságírótól?
safi
Legalizáljuk, hogy a rendőrrel lehet verekedni, úgyis őt rúgják ki....bravó rendcsinálás.
Zsoel
Ja, felmenteni azokat a vádlottakat szokták, akikre nem lehet rábizonyítani a vádat. Ezt a szerencsétlen rendőrt csak kirúgták, mert szájba inzultált egy (természetesen) ártatlan, munkában megfáradt, tisztességes magyar állampolgár roma férfit.

Ezek után nem tudom, mit kell csodálkozni azon, hogy a rendőrök ránézni sem mernek a cigány származásúakra. Legközelebb majd már akkor is ők lesznek a rasszisták, ha megverik őket a cigányok. Előbb-utóbb eljutunk ide is, mert utóbbiak már nagyon nyeregben érzik magukat.
csikknorisz
Inkabb a ciganynak hisznek, /holott semmi bizonyiteka nincs/ mint a rendornek. Volt mar ra pelda nem egyszer. Es akkor meg csodalkozunk, ha rendorokre tamadnak, vagy a rendor inkabb masfele nez, mert ha rajuk mer szolni, mert meghurcoljak orszag-vilag elott.
csikknorisz
@Zsoel: Megeloztel:) @csikknorisz: Jav.: - egy mert az utolso mondatbol:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.