Szabálytalan előzés okozta a tragédiát.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
@farczadi: Daß macht Nicht, nye za sto:)

@safi: Igen, mióta szűkült a rovat, nehéz eldönteni, hogy helyi vagy vicc kategória.
Csizmás Kond
@pikírt02: Éppen azért mert valami nyilvános mindenkinek, minden hírnek helye van......függetlenül attól, hogy te mennyire vagy finnyás.
farczadi
@pikírt02: nos, ha már ezt kérdezed, visszakérdezek: az érdekel-e téged, hogy elefántot ölt a taposóakna, vagy hogy a Mad Man színésznőinek nem szabad diétázniuk? az is szórakozás rovat!
pikírt02
@farczadi: Inkább elefánt, mert nem vagyok kíváncsi sem bulemiás, sem anorexiás szinésznőkre, sem túlzott vagy gyenge potenciájú színészekre.
szaboria
A propellernek van külföldi rovata ez a cikk oda való mert sokan elsem olvassák de még talán a helységnévvel sincsenek tisztában és azt hiszik nálunk történt. Az ilyen réven bekövtet kezett halá lmindig szomorú.
pikírt02
@szaboria: Igen, pontosan én is így gondoltam! Pláne, hogy ithon mostanában elég sok rendőr hal meg, és nem közlekedési balesetben. Én is sajnálom Őket, de nem hat meg annyira, mint az elütött és anyonlőtt rendőr esete.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.