Az RTL Klubnak nyilatkozó Gamauf Jánosné szerint fia és az alsóörsi támadó nem ismerték egymást, a szerelemféltésről szóló mendemondák nem igazak. A kedd éjszaka történt gyilkosság rendőráldozatának édesanyja azt mondta: tudomása szerint teljesen más irányban folyik a nyomozás.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
Nem tudom mi szándékból nyilatkozott a anyja de nem kellett volna,,,,,legalábbis ha mindenki titkol mindent akkor az ő szavai csak védelemként hatnak nem valóságként.
csutak
@inkvi: Értem, legalábbis érteni vélem...
furfang
@Csizmás Kond: Én is így gondolom. Vannak helyzetek, amikor nem jó megszólalni. Persze egy szülő pláne ilyen helyzetben nem sokat törődik az ésszerűséggel. ( lásd a Daróczi ügyet)
mandiner
Az édesanya ezt nem tudhatja...én sem ismerek mindenkit akit a fiam ismer..tulképpen csak a helyieket ismerem ..néhány kivételtől eltekintve!
inkvi
@mandiner: Gondolom: a homokos szeretőt (ha igaz) pláne nem tudhatja, mert azt ritkán kötik az órára az anyjuknak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.