Igen, megvan a 12 továbbjutó, jövő héttől indulnak az X-Faktor élő adásai. Túl vagyunk a hétvégi duplarészes műsoron, és némiképp változott a véleményünk az X-Faktorral kapcsolatosan. Eddig szimpatikusabbnak tűnt.

Forrás: noilapozo.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

overdose1
Ez a gyerek nagyon tehetséges rossz a választás mert pofára megy
51kacsa
@overdose1: Nem kimondottan pofára ment, csak egy kicsit. A Janicsák lánynak nem ott a helye! Nála jobbalat rúgott ki a Geszti. A Keresztes sem hozott tökéletes döntést szerintem. A Fero is hibázott, a dobos srácnak bent lett volna a helye, helyette kitnkellete volna kirógni? Az igazság az, hogy mindenkinek nem lehet kedvére tenni és most a mentorok voltak döntési helyzetben. Majd eldől, hogy jól csinálták-e?
vukkocska
Véleményem szerint nem lett volna szabad ennyire kínozni a versenyzőket. Némelyik majdnem infarktust kapott. Nem szégyellem, volt olyan versenyző, amelyiknél nekem is könny szökött a szemembe. Sok gyönyörű hang jött össze, biztos, hogy nagyon nehéz volt a döntés.
@51kacsa: sokféle ízlés, sokféle ember. Látod, nekem Janicsák Veca például nagyon tetszett. Ugyan azt a kislányt is nagyon sajnáltam, aki azt mondta, énekes karrierjét most ezennel befejezte.
zsuzsu
Nagyon jó énekesek is kiestek ,persze nem az én véleményem a mérvadó...kb..fél éve valaki azt mondta egy fórumon,hogy nem fogja nézi az X- Faktort, mert meg van bundázva az egész és egy Nicholas nevű pasi fogja megnyerni. Én még akkor azt sem tudtam,hogy kicsoda az a Nicholas, és ha tényleg ő nyeri meg, akkor bukta az egész...
safi
Én a kliséktől voltam rosszul, hogy mindenkivel úgy közölték a jó hírt, hogy azt higgye, hogy kiesett. Egyszer még poén (bár nem a szülés előtt álló kismamával, vele elég tahó dolog volt), de miután ugyanazt a viccet mindenki kétszer elsütötte, azt hittem a kardomba dőlök. De azért néztem, mert nagyon jó hangok vannak, még ha néhány döntéssel nem is értettem egyet.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.