Amióta Palik Lászlót leváltották a Hungaroring éléről, lehetetlen elérni őt és feleségét, Marsi Anikót. Szinte senki nem tudja, hová tűntek a nyilvánosság elől. Most azonban kiderült! A sztárpár úgy döntött: bejárják a világ azon kevés szegletét, ahová még nem sikerült eljutniuk.

Forrás: stop.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
furfang
Csak nem? Nahát, hogy milyen megrázó hírek vannak!
qxy
@Capucchino Vanilia: Igazad van nincs magyar virtus.10 év alatt 3 x volt vezető váltás itt kint. Minden magyar kollégának tele volt a töke a főnökkel.Hát szóltunk a központban hogy jöjjenek mert gondok. vannak . Jöttek . -- Na mi a baj? , ? Mindenki el tünt egyedül maradtam. El mondtam mi a baj és ki rúgták a főnököt.Jöttek a kollégák. - - Na így kell ezt csinálni közösen együtt.! 3 szór jöttem rá hogy nincs magyar virtus de lehet széllel szemben is pisilni! ÜVEGBE!.( ÉS CSAK MAGADRA SZÁMÍTHATSZ)
inkvi
Ebben az országban a linkségből lehet milliárdosodni! Adjatok egy linket: én is szívesen belelépnék ebbe a mocsárba!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.