Karda Beát még az áram se b….a meg! - ezekkel a szavakkal jellemezte Bárdosi Sanyi az örökifjú énekesnőt, aki a Frizbi Hajdú Péterrel című műsor felvételéig nem is hallott még az ominózus kijelentésről.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Biztos lenne olyan akinek meg ér egy patront . Szerintem csak viszked neki.
safi
Tény, hogy nagyon buta, de szerintem nem rosszindulatú, és nemigen hallani a magánéletéről, mert nem tolja az orrunk alá. Bárdosi kijelentése kritikán aluli.
safi
Tény, hogy nagyon buta, de szerintem nem rosszindulatú, és nemigen hallani a magánéletéről, mert nem tolja az orrunk alá. Bárdosi kijelentése kritikán aluli.
csikknorisz
Ez az a Bardosi ''sportembervagyoknemceleb'' Sandor, aki Soma ''jazzenekesnovagyokdenemerrollettemismert'' Mamagesat emelgette a dzsungelnek nevezett diszletek kozt, mikozben Bunko ''gitarompengetemfaszomatlengetem'' Daniel Gaspar ''dicsakmore'' Gyozovel folytatott roppant magvas parbeszedeket?
nyanya001
Ki ez a Bárdosi?
A negró világit a szájában!
Az óvodában meg szalonna volt a jele, akkora paraszt!
Január
@nyanya001: Azért a parasztoktól pedig légyszives kérj bocsánatot, hogy Bárdosit hozzájuk hasonlítod a fenti beszólása után. A pasi nagyon elszállt magától, ha Karda Beáta első randija sikerül, olyan korú fia van, mint Bárdosi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.