A 70-es, 80-as évek tésztagranulátuma nem tarhonya. Nem, nem és nem! A valódi, ízes, szabálytalan formájú házi tarhonya olyan alap-gasztroépítőkő, amely ezer és ezer módon járulhat hozzá egy étel sikeréhez. Mi most a legfinomabb ötleteket osztjuk meg veled.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
qxy
Amúgy ezek nem is " másképp tarhonyás étel. Itt csak oda van rakva a kaja mellé. Ez nem jó a másképp, pld.Marha darált hús ragu, csípősen, tarhonyával,ÉS! mint a derelyét, megtölteni majd olajban kisütni. Ez másképp van.De tudok ezer más receptet ami még nincs a szakácskönyvekben.
nyanya001
Bográcsban készitem a pásztortarhonyát.
Eddig mindenkinek izlett:))
qxy
Hú na ezt megenném most sokszor az egyszerű ételek a nagyszerűek.
dragonita
@nyanya001: pásztortarhonya az egyik kedvencem
nyanya001
@dragonita: Én is a családom is nagyon szeretjük.
Nyáron gyakran készitek.
Ha van itthon, akkor teszek bele bacont is, ha nincs, akkor a szalonnát apró kockára vágva megpiritom, annak a zsirjában a hagymát, a végén belekeverem a szalonnadarbkákat is!
csutak
Két honya ballag a sivatagban, hónuk alatt egy egy boroskulaccsal.
Jön szembe velük egy kopasz honya.
Erre felkiált az egyik:
- nézd már, egy tarhonya!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.