A 70-es, 80-as évek tésztagranulátuma nem tarhonya. Nem, nem és nem! A valódi, ízes, szabálytalan formájú házi tarhonya olyan alap-gasztroépítőkő, amely ezer és ezer módon járulhat hozzá egy étel sikeréhez. Mi most a legfinomabb ötleteket osztjuk meg veled.
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
12 hozzászólásarrow_drop_down_circle
Eddig mindenkinek izlett:))
Nyáron gyakran készitek.
Ha van itthon, akkor teszek bele bacont is, ha nincs, akkor a szalonnát apró kockára vágva megpiritom, annak a zsirjában a hagymát, a végén belekeverem a szalonnadarbkákat is!
Jön szembe velük egy kopasz honya.
Erre felkiált az egyik:
- nézd már, egy tarhonya!
Új hozzászólás