Judy Garland híres Szivárvány-dala az Óz, a csodák csodája című amerikai filmből listavezető lett a német zenei piacon egy bársonyos hangú hawaii ukulelejátékos előadásában - mintegy igazolva saját szövegét, amely szerint "túl, túl, messze a földön s égen túl, fénylő álomvilágban, ott csak a szív az úr".

Forrás: prae.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
Én szeretem a kőkemény rockot is, de a dallamos nóták híve vagyok. Van egy nóta, ami nagyon megfogott, nem tudom ki énekli, de a leányzó arról énekel, hogy ő itt van és várja, miért máshol keresi a fiú a boldogságot.
qxy
@csikknorisz: Nem nem. Itt ahol lakom igen jók a rádió csatornák Mai zenékre gondolok de amúgy minden zene érdekel Még az is ami iszonyatos rossz . azt azért hallgatom mert próbálom megérteni ,hogy leget ilyet összehozni.
qxy
@csutak: Léccci írd körül ezt a dalt és próbálunk segíteni ha gondolod Mert az úttörő ahol tud segít.
csikknorisz
@csutak: Ez az? : Hanne Haller: Ich warte hier unten ''Zieh mit dem Windund lass dich treiben bis du oben bist.Ich halt dich nicht zurück,weil du dich sonst gefangener fühlst.Dort wo der Adler fliegt.In der eisigen Luft,wo ein Mensch das Gefühlder Verzweiflung kriegt.Sagst du, das die Freiheit liegt.Sagst du, das die Freiheit liegt.Ich warte hier unten.Bleib auf dem Boden.Die Sterne sind mir zu weit fort.Du suchst nach der Freiheit,hoffentlich liegt sie dort.''
csikknorisz
Mondjuk ebben a szabadsagot keresi, nem a boldogsagot.
csutak
Hülyül a propeller, elnyelte a féloldalas szövegem:(
Vagy megfeküdte a gyomrát?

A lényege az, hogy a nóta a 460 Gb.-nyi ömlesztett között van valahol az új winyómon:)
Csere volt.
Amúgy a refrénje Ich bin hier, ich warte dich hier ( ha jól emlékezem)
Nagyon kellemes hangú érzéki leányzó énekli!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.