A hagyományos konyha a legfontosabb eleme az olasz nemzeti identitásnak – állapította meg az olasz fogyasztóvédelmi szervezet felmérése. . A Coldiretti szerint, amely az olasz egység 150. évfordulójára a Comói-tó partján fekvő Cernobbióban rendezett nemzetközi mezőgazdasági és élelmezési fórum alkalmából tette közzé felmérését, az olaszok 46 százaléka a hazai ízeket tartja a legjelentősebbnek a nemzeti tudat szempontjából, megelőzve ezzel a a kultúrát (37), a divatot (9), a focit (5), valamint tudományt és a technológiát (3).
Forrás:
tuttoitalia.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom,
A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.
Új hozzászólás