Schobert Norbi a Facebook-on osztotta ki azokat a rajongóit, akik sokallták a diétájáért kiadott napi 1500 forintot.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
varrólány
Ő meg ügyeskedéssel szerzi a pénzt. Legalább jó a nagy egészséges szlogenú terméke?
trix
Hogy ez mekkora egy bunkó, de most komolyan....így kell beszélni emberekkel ?Az én szememben most megint alacsonyodott öt cm-t. Én régen úgy étkeztem ahogy előírja, és tornáztam is, nem volt nagy szám...de akkor tornára még volt időm, most már sokszor időm sincs, és energiám sincs....az ételeit viszont már csak azért sem rendelném, mert ilyen nagyképű barom!!! És jut eszembe: napi 1500.- forintért tényleg drága, ha azt nézed hogy egy négytagú család maradék három tagjának is enni kell minden nap.....és nagyon sok helyen napi 1500.- ból kell hogy egyenek....úgyhogy ez a beképzelt majom csak ne nyomja itt a fellengzős dumáját, mert én semmibe sem nézem.....ezentúl még ennyire sem !!!!
feketeözvegy
Norbika, látszik , hogy rendőr voltál.............a bunkó az bunkó marad
orogordog
85 nettónál már nem kell fogyasztó cucc, nem telik ennivalóra sem. Norbi a polgárokat csipázza.
csikknorisz
Amig lesz olyan ember, aki elhiszi, hogy a szarjaitol fogyni lehet, addig ez a kis mitugrasz jol fog elni, es tojik mindenki fejere tovabbra is.
dragonita
Sok ember örülne, ha havi nettó 85-ből gazdálkodhatna....
vukkocska
@feketeözvegy: nem a foglalkozás dönti el, hogy valaki bunkó-e vagy sem. Nem olvastátok a cikket? Ő azt mondja, hogy valaki elmegy 85 ezerért dolgozni más ugyan ezt elvállalja 75-ért. Össze kellene fogni. Ez nem bunkóság, ez egy álomvilág. Ha valaki nem tud otthon enni adni a családjának, bármennyiért vállalja a munkát. A munkaadó a tetű, nem a munkavállaló, mert kihasználja az emberek nyomorúságát. Nem lehet ebben összefogni, azt szoktam mondani, hogy 1990-től a gerinctörők társadalma lettünk.
keresztapa
@nyanya001: Nagyon de nagyon igaz, rajongásba vittem az utálatát,szeretettből utálom.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.