Ha Király L. Norbi titkát akarjuk megfejteni, akkor csak egy lehet a válasz: a nézők azért szeretik, mert úgy érzik, egy lehet közülük.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
overdose1
Hajrá Norbi drukkolok neked nem azért mert jó a hangod hanem mert egy egyéniség vagy Betty
pikírt02
Hát a fél ország!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
keresztapa
@HIRtelenharagu: Természetesen külsőben, mentalitásban nem tudom értelmezni,mert
ahhoz jobban kellene ismernem. Tudva lévő,hogy a Magyar mentalitás beteg mivel a magyarok,saját magukat beteggé tették,bizar kivagyiságból.Jut eszembe olvasásra ajánlom; Ady Endre, Werbőczi és az ő népe 1907 -ben megjelent írását.
safi
Egy olyan versenyben, ahol az énektudással válogatnak, be sem lett volna szabad kerülnie, és ha nem ilyen jópofa viccespatkány feje lenne, ki is szórták volna, ahogy rengeteg olyat, akinek volt hangja.
Székely
Hát komikusnak jó, de másnak azaz énekelni egyáltalán! Amit ő produkál az egyenlő a nullával!! Jól mondták a mentorok a legutobbi párbajnál,hogy nem azok állnak itt akiknek kellene,és az ilyen csicska miatt esnek ki a sokkal tehetségesebbek, kész röhej és ,hogy kik tartják itt ,az ugyanolyan idioták mint ő.
Macska János
Wolf Kati (csodálatos hangja van!) kiesett.Remélem szégyenled magad Norbi!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.