Szíj Melinda esett ki a Megasztárból

Forrás: doily.hu
Feltöltő: roberto
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Viki75
LAdy Gaganak sincs ki mind a 4 kereke ...........Madonnanak sem....es egyik sztarnak sem! Ahogy Kokeny Attila is felakarta adni a verseny alatt ugy MElindanak is joga volt elbizanytolodni. MEgneznem en itt hany allna ki azert ugy a szinpadra mint Szij MElinda tette. Hanynak az anyja novere vagy onmaga lenne kepes itt ra..
Kritizalni hu de jok vagytok! A 22%os Renata kell nektek aki a NEPNEK nem kell mar 4szer allt kieses szelen de a zsuri mindig visszahozta most meg megasztart csinalnak belole a bukott romanlanybol aki Romaniaban is megbukott mar....detto mint a Kiraly Viktor aki New Yorkban bukott el...ugylatszik MAgyarorszagon mindenki jo akit mashol kidobnak ...ja es persze Shalom Tolvai Renata Kiraly Viktor ....shalom mert nektek mindent elrendez apukatok
petmail13
Mester Tomika eléggé közre játszott a kiesésébe kicsit elég erős kampányt csinált Melinda ellen
csutak
Belehallgatva (kényszerűségből ) a műsorba és meghallgatva az inkriminált leányzót, tucathangja van!
Igaz, nem európai, de a szinesbőrű Soul énekesek tucatjainak van ilyen.
noo
Szánalmas volt már szegény. Nem való Ő megasztárnak. Megpróbálta de nem jött össze! Pedig igyekezett nagyon tudatosan kialakítani az image-ét.! Nem olyan szerencsétlen Ő mint amilyennek mutatta magát. Hajrá Reni, hajrá Ati!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.