Szíj Melinda esett ki a Megasztárból

Forrás: doily.hu
Feltöltő: roberto
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vukkocska
Hurrrrráááááááááááááááááááááá! Renátára adtam is szavazatot, nagyon helyes a kislány és nagyon szépen énekel. Jó hajrá lesz Attilával.
bellini
Igen, ezzel én is egyetértek. Remélem Renáta nyeri meg. :D
ildike04
ÉPPEN IDEJE VOLT MÁR HOGY KIESETT...ENGEM SZEMÉLY SZERINT TASZITOTT A VISELKEDÉSE...NEM ÉRTEM HOGY LEHET AZ HOGY ADDIG AMIG ÉNEKEL VAN TARTÁSA DE SE ELÖTTE SE UTÁNA NINCS...ILYEN AZ ÉLETBE NINCS..ÉN HA ZAVARBAN VAGYOK AKKOR HIÁBA TUDNÉK JOL ÉNEKELNI AKKOR SE MERNÉK KIÁLLNI,,EZ EGY NAGY SZINJÁTÉK..DE VÉGÜLIS BEJÖTT NEKI,,EDDIG ELJUTOTT..AHHOZ HOGY Ö MARADHASSON A ZENEI PÁLYÁN NAGYON SOK EMBER KELL MELLÉ...SMINKESEK,FODÁSZ..MERT AMUGY CSAK EGY JELENTÉKTELEN KIS EMBERKE VOLT..ANÉLKÜL NEM FOG TUDNI ÉRVÉNYESÜLNI..NA MEGA LEGDURVÁBB ISTENHEZ HASONLITJA MAGÁT---EZ KIVERTE A BIZTOSITÉKOT..
magdus68
Miért kell egy embert így megalázni,ő legalább megpróbálta,feljutott a dobogóra,nagyon is jó a hangja.Azért mert ő egy egyszerű ember,inkább segíteni kellene nem bántani.
kamazuka
Politikai döntés volt!
Akkor most kit juttassunk továb?
A határainkon túli magyart?
A kisebbségit?
Vagy a mi kutyánk köjkét?
Jóóól kell döntenünk mert miénk a soros elnökség!Jövőre!
Mit szól majd az unió!
Hm!
pacsirta
Melinda nagyszerű ember.
Nem tudom miért szálltak rá ennyire, vannak ilyen tehetséges emberek aki nem hivalkodóak.
Nekem és még sokunknak igenis szépen énekelt!!!!!!!!!!!!
keresztapa
@cadmagician: A F---od-rt Renáta rezegteti hangját,amitől a kutyák menekülnek mint ha villámlás és mennydörgés lenne egy időben, kell a cica baba. Normális F--- látására ülve marad. Ez amúgy egy SMS-es trükközés fizessenek a agybeteg bagyuták.
L.M.
Mindannyian nagyszerű emberek, szerintem.Ha az énekhangot nézzük, azok maradtak bent, akik a legjobbak.Drukkolok mindkettőnek, imádom őket.
A többiek is jók voltak, nagyon erős mezőny volt, remélem mindannyian folytatják az éneklést.
overdose1
nem oda való már késő menjen a családjához vissza
Viki75
45%on allt Melinda

22%on Renata

Renata 4szer allt zsuri elott. Melinda egyszersem volt meg masodik sem.

Kerjuk vissza a penzunket csalas es szelhamossag miatt

Ennyit a draga kicsi Renatatokrol
pacsirta
Melindának túl sok volt a megalázás, ezt nem mindenki bírja, de jobb így neki.
Szép hangja van, ne hagyja abba, énekeljen!!!
Lesz vevő a lemezeire,ez tuti!!!!!!!
Remélem Attila megnyeri, az első helyezést!!!!
vukkocska
@ila51: tényleg Te jutottál eszembe, ahogy este írtam a kommentet. Nekem sem igazán a hangjával volt bajom, hanem magával az emberrel. Aztán tegnap szerencsétlen, ahogy ugrált, mint egy bakkecske, borzasztó volt. Aki ezt javasolta, és be is tanította, nem volt teljesen normális. Igaza volt Fridinek, hogy álljon egy helyben és énekeljen. De az életben is így van, kinek a pap, kinek a papné.
@Viki75: egy darabig, aztán lett Attila. Renire én is nyomtam egy párat annak ellenére, hogy tudtam, hátul van. Ez így is maradt végig. A zsűri meg szerintem jól döntött.
laja001
Ha becsukod a szemed és csak hallgatod a dalokat csak Melindának van egyedi hangja a többiből több ezer bohóckodik a médiába .Most lesz egy nagy kakival több?
keresztapa
Ezek nem hangot kerestek,hanem majmolásra,irányításra,önmagát semmire nem becsülő, személyt amitől a média még tud virágozni,de érték előállítást felfedezést
egyedi hang értékelésre ezek alkalmatlanok.Jut eszembe Edit Piaf (veréb) Egyedi
hangjával beragyogta a világot, sanzon énekében annyi érzelmet vitt mint előtte és
utána senki más. Sajnálom,hogy Melinda ettől a lehetőségtől elesett.
Viki75
LAdy Gaganak sincs ki mind a 4 kereke ...........Madonnanak sem....es egyik sztarnak sem! Ahogy Kokeny Attila is felakarta adni a verseny alatt ugy MElindanak is joga volt elbizanytolodni. MEgneznem en itt hany allna ki azert ugy a szinpadra mint Szij MElinda tette. Hanynak az anyja novere vagy onmaga lenne kepes itt ra..
Kritizalni hu de jok vagytok! A 22%os Renata kell nektek aki a NEPNEK nem kell mar 4szer allt kieses szelen de a zsuri mindig visszahozta most meg megasztart csinalnak belole a bukott romanlanybol aki Romaniaban is megbukott mar....detto mint a Kiraly Viktor aki New Yorkban bukott el...ugylatszik MAgyarorszagon mindenki jo akit mashol kidobnak ...ja es persze Shalom Tolvai Renata Kiraly Viktor ....shalom mert nektek mindent elrendez apukatok
petmail13
Mester Tomika eléggé közre játszott a kiesésébe kicsit elég erős kampányt csinált Melinda ellen
csutak
Belehallgatva (kényszerűségből ) a műsorba és meghallgatva az inkriminált leányzót, tucathangja van!
Igaz, nem európai, de a szinesbőrű Soul énekesek tucatjainak van ilyen.
noo
Szánalmas volt már szegény. Nem való Ő megasztárnak. Megpróbálta de nem jött össze! Pedig igyekezett nagyon tudatosan kialakítani az image-ét.! Nem olyan szerencsétlen Ő mint amilyennek mutatta magát. Hajrá Reni, hajrá Ati!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.