A vizsgálatok szerint összefüggés van a húsevés a számos betegség kialakulása között. A betegekről szóló adatokból az derült ki, hogy közel 30 százalékkal nőtt a rákos megbetegedések kialakulása azoknál, akik egyoldalúan táplálkoztak, vagyis túl sok húst ettek, miközben mást, például zöldségeket alig fogyasztottak. A betegségek kockázatát a húsban található nitrát és nitrit rejti

Forrás: vikendtrend.hu
Feltöltő: Takri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.