Az Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség arra kéri a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságot, hogy „középmértéket meghaladó, példaértékű” büntetéssel sújtsa az RTL Klub ValóVilág című műsorát, mert „család és erkölcsromboló”.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
sasa70540
Nincs igazad Zsoe mert ma már bármilyen filmet nézel tele van szexel. Ha mindenki ugy gondolkozna mint ahogy te be kéne tiltani a tévézést.Viszont abban igazad van ,hogy a kereszténxdemokraták nem papok.De nem is kéne foglalkozniuk minden aprosággal,szerintem vannak ennél fontosabb dolgok. TÖRÖDJENEK INKÁBB A SZEGÉNY EMBEREKKEL. Majd ha mindenki jól él ráérünk foglalkozni az erkölcsel.
gergely
Szandika önmagában kiveri a biztosítékot a kinézetével.Mást esetleg kivrhetne,de másra nem kéne.
barnan
@Zsoel: teljesen igazad van.
Ha morálisan rendben lenne az ország, nem lenne az sem kérdés, hogy foglalkozzunk a szegényekkel vagy sem, nem lenne kérdés, hogy minek hol a helye.
darthweder
NEM KELL NÉZNI,A PAP ELVTÁRSAKNAK. VAN MÁS CSATORNA,PL PAX -TV,JA OTT NINCS IJEN. SÖTÉTEK
Atomqkac azaz EbUraFakó
@darthweder: az ilyen ly-vel írják, Sötétkém. Ja és a hülyeségedet nem kéne reklámozni!
barnan
@darthweder: Nem a "pap elvtársakkal" van a gond és nem is azokkal, akik a megfelelő helyen tudják kezelni a helyzeteket, hanem azokkal, akik erre nem vagy még nem képesek.

A fiatalok (és ez igaz felnőttekre is) sokszor a médiából kapnak mintákat világunkból. Nem mindegy, hogy milyen mintát erősítünk bennük. Ha azt kapják, hogy a test, az élvezet, a pénz (lásd 100 leggazdagabb magyar, ...) a felkapott, követendő minta, akkor ez formálólag hathat az értékrendre. S itt kezdődik a baj, a másik, ez a kinti való világban is így működik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.