Egyre több óvodában válik szokássá, hogy a rendetlenkedő gyermekek szájára ragasztószalagot húznak, hogy ne tudjanak beszélni. Másokat nyilvánosan megszégyenítenek a többiek előtt.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
farczadi
@csutak: vannak, akik kamatból élnek, ezt biztosan tudom. neked pedig őszinte elismerésem! én is úgy gondolom, hogy ami lehetőség kínálkozik az életben, azzal élni kell. és igyekszem elkerülni azokat az embereket, akik folyton panaszkodnak, és minden kudarcukért másokat okolnak
farczadi
@Kutyafüle: ezt másvalaki, már nem tudom, kicsoda, úgy mesélte, hogy mindenütt van egy Móricka :)
Kutyafüle
@hétpettyes: Én meg azt a gondozónőt azonnal kirúgtam volna.
nem erről szól az óvodai nevelés.
farczadi
@Kutyafüle: elébb már írtam, a hivatalnokokat azért is fizetik, hogy mosolyogjanak, ha ügyintézünk velük. hányan teszik meg?
Kutyafüle
Mint minden munkahelyen, itt is vannak olyan dolgozók, akik nem odavalók.
Emlékszem arra, hogy én sem szerettem oviba járni. Amikor jött az apukám értem, mindíg azt mondtam, hogy nem engednek játszani és nem lehet futkározni.Ebből is kitűnik, hogy a gyereknek nagy a mozgásigénye, nehezen viseli el a sok értelmetlen szabályokat, amit begyöpösödött óvónénik alkottak kényelem szeretetből.
Jelenleg óvodába jár az 5 éves fiú kisunokám, és panaszkodik, hogy mindíg rászólnak, NE FOCIZZÁL!!!!!!!!!!! Könyörgöm, akkor mit csináljon, keresztrejtvényt nem tud fejteni.
Bízom benne, hogy ma már más szelek fújnak, sokkal szabadabb -belátóbb-szeretetteljes nevelés folyik, ahol a gyerek a partner, és nem eszköz..
farczadi
@Kutyafüle: esetleg néhol. Mert látod, hogy van, ahol nem lehet focizni, másutt pedig beragasztják a szádat, ha beszélsz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.