Budapest ‒ Egyéves huzavona után sikerült pontot tenni a Hajdú Péter (35) és a Story Tv között elmérgesedett vitára, ugyanis a Frizbi producere tegnap délelőtt jogerősen is pert nyert a csatorna ellen.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Robot
Ebből él ez a gyökér, hogy perelgeti a médiumokat, és néha megnyer egyet-egyet. Jó lenne már megállítani valahogy ezt az ámokfutót.

Attól ismert, hogy bulvárlapok megírják, hogy milyet szarik. Erre ő perli őket, állítva, hogy ő márpedig nem szarik soha.
kovikovi
Én is szeretnék valakit perelni. De kit?
11 évvel ezelőtt a háziorvosunk miatt lebénult a nagyi. Szándékosan olyan gyógyszereket irogatott fel neki, (kéthetente változtatva a gyógyszereket) hogy lebénult szegény. Akkor még nem volt ombuccmann, sem betegjogi képviselő...
Mit lehet tenni ennyi év után?
sziren08
ez a manusz abból él. hogy állandóan írat magáról meg a feleségéről a különféle újságokban.
sziren08
kovikovi! sajnálom a nagyit, de ennyi év után már nem nagyon lehet tenni szerintem semmit, hacsak egy jó ügyvéd nem tud kitalálni valamit!!!
vukkocska
egyszer lent, egyszer fent. Most bejött a korábbi pervesztése.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.