A 30 éves nő Párizsból Lyonba utazott, és elszundikált. Az agresszor helyzetelőnyben érezte magát, és „bevetette a szerszámját”.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

farczadi
Nos, abból ítélve, hogy az illető hol "lakik", már kirajzolódik, hogy melyik (vándor)etnikumhoz tartozó palimadárról van szó. Az elébb írtam egy másik hírhez, hogy nem hiszek az előítéletekben, viszont most azt is idegondolom, hogy miközben alapvetően mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, de ha már vétett, ráadásul nem egyszer, hanem kétszer, és mindig ugyanúgy és ugyanott, hát akkor azt az illető nagyon megérdemelné, hogy valakik végigciterázzanak a bordáin. Sajnos, mit tesznek a hatóságok? Egy nagy semmit. Majd jön Sarkozy, és kipakolja őket. Aztán jönnek az emberjogvédők, és hőbörögnek. Vissza mindent, és akkor jöhet az újabb nemi erőszak.
farkas
Éljen a francia-román megbonthatatlan barátság.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.