Veszélyes baktériummal fertőződtek, az embereket is megbetegíthették volna.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
farczadi
@csutak: Igen, bejártam Tunéziát és Törökországot. Nem kirakatidegenvezető mellett, hanem felfogadtunk helyi embert, aki saját kocsijával vitt Tunéziéban. Törökországban meg a saját szakállunkra utazgattunk. Ezt-azt én is tudok az iszlám világról. Az oroszlánok leölése úgyis brutális, durva dolog. Nyilván megértem, de nem tudom elfogadni.
csutak
@farczadi: Akkor te is tudod, hogy mekkora az értékrendi különbözőség a két világ között!
Én sem vagyok híve az állatkínzásnak, de (anno) látva az iraki nép hihetetlen nyomorát nem csodálkozom a kiirtás döntésén. Hozni kellett egy döntést és jól döntöttek, ha már a megelőzést nem vélték saját feladatuknak:(
farczadi
@csutak: de hát éppen itt van a kutya elásva! hogyhogy nem tekintik a feladatuknak a megelőzést? így én is lehetnék állatkert-igazgató, vagy akár repülőgép-pilóta is
csutak
@farczadi: No ezért kérdeztem, hogy van e iszlámot ismerő ismerősöd!
Más mentalitás, mások a követelmények és nagyon más az értékrendjük.
Per pillanat a papság a világi hataloménak akar alárendelni mindent, el akarják érni, hogy világi törvények helyett a saria legyen a zsinórmérték.
Nincs idejük holmi oroszlánokkal foglalkozni az atombomba előállítása közben.
Ez van.
farczadi
@csutak: Tunéziában és Törökországban is azért lájtosabb volt a helyzet, mint amilyen Iránban például, vagy akár Irakban. Amit nem tudok, hogy Tunéziában most mi lesz. Megyünk mi még oda nyaralni? Oroszlánokat nézni? Jut eszembe, egyik kirándulásunk alkalmával bementünk valami állatkertszerűségbe, de távolról sem olyan volt, mint amilyenek nálunk. Valamiféle nagyobb hüllőket szedtek elő, s riogatták rendesen a látogatókat, s egy kisebb cirkuszi produkcióval is előrukkolt az egyik emberük, a kígyókat tekergette maga köré. De az nem teljesen állatkert volt, hanem valamilyen park, mert voltak olyan részek, ahol csak növényeket lehetett nézni.
csutak
@farczadi: Khomeini ajatollah és a mögötte álló tőke vallási mezbe bújva átvette a hatalmat Iránban! No azóta ők úgy hatezer évet mentek vissza az időben, paradoxon az, hogy közben atomfegyverre törekszenek!
Tunisz?
Lövésem sincs mi lesz ott?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.