Budapest - Betelt a pohár, Szandika (20) az utolsó esélyét is eljátszotta csütörtökön. Ahogy arról korábban a Blikk beszámolt, a villa szerkesztői már figyelmeztették: amennyiben továbbra sem hajlandó részt venni a feladatokban, súlyos büntetésre számíthat.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
markovics
Hát, talán a szavazás még igazi... mondjuk ha a nézői szavazatokról van szó, szerintem előszeretettel csalnak. Ez a sok sokkoló hír meg egyszerűen reklámfogás, mint ahogy a többi is, hogy minél többen nézzék. Mellesleg szerintem a Szandika az egyik legjobb fej az egész villában, úgyhogy én személy szerint -akár kamu ez a hír, akár nem- nagyon is örülök neki, hogy nem dobják ki. Picit azért aggódtam érte:)
ildike04
FELHÁBORITO EZ AZ EGÉSZ..HA EGYSZER VALAKIT KIZÁRNAK AKKOR AZT ZÁRJÁK IS..FELNÖTT EMEBER,TUDJA MIT CSINÁL..TÖBBSZÖR FIGYELMEZTETTÉK MÁR..EGYIKNEK MINDENT LEHET ..MAJDNEM KIZÁRJÁK...MÁS APROB DOLOGRA KOMOLY BÜNTETÉST KAPOTT,,EZ A NÖ..MEG---SANYIKA BEMEGY..AKI MELLESLEG NEM IS CSALÁDTAG CSAK EGY BARÁT---EZEK UTÁN NEM LEPÖDNÉK MEG HA Ö NYERNÉ MEG,,VÉGÜLIS JO CIMLAP LESZ.MAJDNEM KIZÁRTÁK DE Ö NYERT....ELÖRE LEJÁTSZOTT DOLOG...IGENIS KÖVETELJÜK AZÉRT IS ZÁRJÁK KI,,EZ IGY LENNE IGAZSÁGOS MINDENKIVEL SZEMBEN.......ILDI
silber13
Ez az egész disznóság nem más, mint az RTL Sukorója! Halottakkal értekező Budai ki-be-le-fel-át-keresztül-mégiscsak -naaszentségesúristenit és egyebekkel feljogosított nemzeti főizének ezt kéne kivizsgálni, de a hullák azt súgják, Viktorral az élen, inkább ne tegye, mert még rámehet. Ő is, meg mások is! ez utóbbiaknak rohadtul kellemetlen lenne!!!!
silber13
Szandikának ez legalább olyan kegyetlen büntetés lenne, mint egy vérbeli,"saját testét lízingelő hölgyet" kizárni a Rákóczi térről!!:-)))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.