A segélykérő diszpécsere csak mentőt küldött a baleset helyszínére, tűzoltót nem – elfelejtette, mert sietett haza.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

farczadi
Beleolvastam a hozzászólásokba a Daily Mail honlapján. Azt írja valaki, veszélyes hely, aki ott lakik, vagy aki elővigyázatosan vezet, nem kerül bajba, de aki viszont nem eléggé tapasztalt, és hajlamos arra, hogy beletaposson a gázba, az bizony megjárhatja. Szegény fiú is... Amit én nem értek, hogy eleve miért nem iktatják ki az ilyen helyeket, miért nem építik úgy az utakat, hogy ilyen tragédiák ne fordulhassanak elő. Nem hiszem, hogy tervezéskor ne számolnának azzal, hogy ezen és ezen a szakaszon ha ezt a megoldást választjuk, akkor ilyenek lehetnek a következmények. Vagy létezik, hogy ne számoljanak?
csutak
@farczadi: Tökéletesek az utak Kettering körül!
Hidd el nekem, hogy ha mi a bal kormányossal el tudtunk ott úgy menni, hogy ne okozzunk balesetet, akkor talán nem az utakban van a hiba.
A kor, a gyakorlat hiánya, az út esetleges csúszóssága és még ezernyi apró dolog van, amire nem lehet felkészülve egy gyakorlatlan vezető. Ha ráadásul a fék helyett a gázt nyomja és nem ül mellette (mint nálam!) utasként Szent Kristóf bizony borzasztó vége lehet a dolognak.
farczadi
@csutak: Én hiszek neked, de mégiscsak azt írja valaki, aki ott lakik... illetve onnan 5 perc távolságra. Rákerestél? És tényleg jártál arra?
csutak
@farczadi: Burton Up On trent, Stroke on trent és még vagy hat címen jártuk a pirellit, michleint és Ott jártunk el a hirhedt Birminghamet elválasztó pályán. (Nem a fizetős részen.)
Ketteringben meg akkora utcába szólt a cmr (fuvarokmány), hogy alig tudtam kiszállni az irodához:) Szegény Bobby a haját tépte, de mivel oda szólt a papíros (Carhaix-Plougerből szállítottunk oda), és én nem tudtam, hogy más a lerakási címem nem tudott velem mit kezdeni.
Ott mondták meg, hogy hová kell lepakolnom.
Egy ókeresztény templom mellé, 56 Milesre onnan.
Egy sereg képem van a faluból.
Amúgy aranyosak az angolok, csak meg ne próbálj betolatni a póttal a bejáratukra mert képes elüttetni magát de akkor is megakadályozza!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.