Hét és fél évvel ezelőtt a TV2 tehetségkutatója, a Megasztár zsűritagjaként vált hazánkban széles körben is ismertté Bakács Tibor Settenkedő, akinek neve korábban újságíróként és zenei kritikusként csak egy réteg számára számított fogalomnak. Ám Bakács a kereskedelmi csatorna tehetségkutatójában végzett tevékenységével egy csapásra ismertté vált, így szalámitolvajlásának híre – mint azt a Blikk megírta, Bakács elismerte, hogy egy áruházlánc egyik üzletében korgó gyomorral magához vett kétezer forint értékben téliszalámit, ám fizetni nem volt hajlandó – cunamiként söpört végig nemcsak a magyar közvélemény, de kiváltképp a hazai sztárvilág körében.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nmaria
@marlin: Te az ilyen HSZ- kat nevezed baloldali értékrendnek?- most néztem meg a profilodat, ott olvastam, de az sem tudod, mit jelent.
csutak
@marlin: Ugyan nézd már meg kedvenc provokátornőnk profilját!
Aztatat írja, hogyaszongya ű baloldali:)
Szegényke, tényleg csak sajnálni tudom!
Azért szeretném ha definiálná mit is jelent a politikában a baloldaliság, mit takar? Mi van mögötte? Milyen értékeket képviselnek?
Persze saját szavakkal, nem a népszabóbol ollózva!
mindenlében
Elhiszem, hogy nagyon nehéz neki lelkileg is, de szerintem a lopással fel akarta hívni a figyelmet a teljesen reménytelen helyzetben lévők tömegére. Ha Borsodban, vagy bárhol másutt lopnak a boltból, az nem túl nagy hír, de ha egy ismert ember teszi ezt, akinek elvileg lehetősége is kéne hogy legyen emberi életre, ráadásul minden műsorában nagyon komolyan foglalkozik az erkölccsel, akkor talán felfigyelnek mások is.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.