"Gyála (Vajdaság) | Számos európai országba, így a németekhez, angolokhoz is eljutott már a vajdasági Gyálán készült házi pálinka. Gyálai Antal édesapjától tanulta e nemes nedű készítésének minden csínját-bínját. A most 63 esztendős férfi számos pálinkafőző-versenyről hozta már el a legmagasabb díjat, ugyanis a hagyományos módon főzött, természetes pálinka mindig lenyűgözi a bírákat. Tóni bácsi semmiféle adalékanyagot nem használ, így őrzi meg az igazi gyümölcsízt. "

Forrás: baon.hu
Feltöltő: dragonita
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.