A numerológia szerint kilenc fő szám van, így kilenc fő személyiségtípust különböztetünk meg.

Forrás: napidoktor.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csutak
Egy numerás több numerás, ahogy a lányok számolnak:)
Atomqkac azaz EbUraFakó
9-es vagyok. Megjegyzem, sejtettem.

A 9-es névszámú emberek intelligensek, nagylelkűek, idealisták és ellenállhatatlanul kedvesek tudnak lenni. Erős, gyakran zseniális személyiséged, határozottságod és az a képességed, hogy másokat lelkesítesz, minden ajtót kitár előtted.

Gazdag fantáziád, becsvágyad és nagylelkűséged egyedülálló, és ezek együttesen mindig arra ösztönöznek, hogy másokon segíts és a jó ügy védője legyél. Nemes érzésű ember vagy, aki sokszor nem érti a többieket, hogy min képesek állandóan vitatkoznak. Hajlamos vagy kiiktatni a nemkívánatos dolgokat, feladatokat, akadályokat a mindennapjaidból, mindezt úgy, hogy megoldod azokat gyorsan, ha kell, harc árán is. Előfordulhat, hogy annyira tökéletesen megoldasz minden problémát és feladatot, hogy ezáltal feleslegessé teszed önmagad, ami miatt munka nélkül maradhatsz. Ezért olyan munkaterületeket kell választanod, ahol sosem fogysz ki a feladatokból (pl. irodalmi tevékenység, orvostudomány, lélektan, asztrológia, grafológia, számmisztika).

A szerelemben teljesen az érzelmeidre hagyatkozhatsz, szenvedélyes és romantikus vagy.
ila51
Akkor én egy numerás vagyok ? Az egyesbe tartozok.
buboka74
@csutak: @Wattman: ti csak legyetek hitetlenek ebben a témában pedig a tény az hogy aki valóban jól tudja értwlmezni a számok által üzent tényeket az bármikor elárul mindent rollatok is
persze nem kell hogy higgyetek benne de ez akkor is igaz és sokmindenben tud segíteni
csutak
@buboka74: Ha neked is van annyi "végzettséged" (a természet-gyógyász fősulit vegyük ki!) mint nekem, akkor nem fogsz ilyeneket írni!
A kineziológiától az agykontrollon keresztül az összes humbugról van papírom! Szellemsegbészet, reiki, tifar és komolyan mondom, hogy nem tudom hol nem jártam!
Tele a szobám fala a papírokkal:)
De komolyra térve:
A számokkal azt igazolok, amit én akarok!
A numerológia és az összes ilyen marhaság semmi másról nem szól, mintsem összegrepelt (egy Linuxos program mely a dokumentumokat kivonatolja parancs-sorból! Van wine$ werziója, Wingrep) irat, melynek a dátumhoz vagy valamilyen valamihez kötve hajtatnak végre.
Más szavakkal:
A saját hülyeségük igazolására számhoz, égi jegyhez keresnek olyan állításokat, melyek a népesség egy részére szinte bizonyosan ülnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.