Budapest - Kiadták Keleti Györgyit Olaszországnak - tudta meg a Blikk. A volt honvédelmi miniszter lányát - információk szerint - kedden szállították át a német börtönből egy olaszországiba.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
marlin
@Don Quijote: Tán gerincesebb, mint az egy "falusi fotbalista csapatában" megszokott!! :))
Egyébként meg a bűnözőkkel szoktak ilyen kiadásosdit csinálni máshol is!! Állítólag hozzátartozik a vonás nemzetközi normáihoz, hogy elsődlegesen az elkövetés szerint hatáskörrel rendelkező hatóság az illetékes!! Majd később (ha már elitélték) "hazaküldik"!!
marlin
A vonás, az felelőségrevonás akart lenni!! :))
kacsa0707
@marlin: Remélem, hogy kifizetik az Olaszok a tartásdíjat, és nem élősködik az adófizetők pénzén a "madám".
Az apa a magyar férfiakat, a lánya a magyar nőket "futatta".
Csizmás Kond
Az, hogy kúrva az az ő dolga, de hogy másokat is futtatott és azért pénzt fogadott el az már nem becsületes dolog :))
vátesz
nem akarom védeni..de nem kötelező k...nak menni,ha egyedül nem tudja valaki elintézni hogy külföldön dolgozhasson és segített munkát kapni egy másik k..ának és ezért pénzt kért és tisztességgel teljesítette amit vállalt akkor felőlem minden ok. ja hogy ez futtatás?
négy barátom dolgozik Irországban gipszkarton stb, ők 9euro-t kapnak, aki elintézte a melót az még utánuk fejenként plusz 3eurot kap óránként. akkor ez is futtatás,vagy külföldön vágóhídon magyar cégen keresztül 1200euro, egyénileg 1600-1800euro.akkor ez most futtatás? ne legyünk olyan fínyásak szerintem

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.