A mungóbab sokoldalú táplálék, nyersen csíraként valódi vitaminbomba, dhálként, vagyis indiai stílusú krémlevesként elkészítve pedig kímélő, mégis laktató fogás, fogyókúrához, méregtelenítéshez és vegetáriánusoknak húspótláshoz is ajánlott. Hogyan is készül az autentikus dhál? Videós bemutató a védikus konyha remekeivel a SlimExpóról!

Forrás: HarmoNet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.