Hogyan vacsorázhatunk nyugodtan, ha a tányérban egy állat küzd az életéért? A koreai konyha egyik büszkesége a mozgó, frissen vágott apró polip, szezámmaggal és szezámolajjal. Desszertnek pedig grillezett, mézes-karamellás madárpók jár.

Forrás: Dívány
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dragonita
Még gondolkodom rajta, hogy melyik finomságot főzzem meg vasárnap ebédre.
Undor a köbön :D
csutak
A gennygaluska egész jó melléjük:)
Csizmás Kond
Tőlem akár pántlikagilisztát is szopogathatnak....
dr. prédikátor
@csutak: Van egy komplett receptem:
Cseh takonyból készült csája
Csésze hozzá lópicsája
pap fasz apácavalaggal
feldíszítve kék szalaggal
három tepsi krémes béles
krémet szart belé egy béres!!
csikknorisz
mint a viccben:
-Hogyhogy ma ilyen kis bikatokot szolgalnak fel?
-Azert uram, mert ma a torreador vesztett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.