Unják a stabilitást, és helyette a beteges viszonyt keresik? Melinda válasza a Joy-ból.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

farczadi
Nem túl hízelgő dolog ez, hölgyek. A stabil nem jó, mert unalmas, a hullámzó jó, mert színt hoz az életbe, de ugyanakkor kiszámíthatatlan, ezért időnként kell a stabil... Ki érti ezt? A Nők Lapjában volt régebb egy rovat azzal a mottóval, hogy Meg kell tanulnunk vágyakozni az után, ami a mienk. Tessenek megjegyezni!
nyanya001
Azért, amiért a férfiak - gondolom - én
feketeözvegy
@nyanya001: nem hiszem, a férfiak trófeát gyűjtenek legalábbis a nagy többség.
A nő akkor csalja meg a férjét, ha nem kap elég gyengédséget, szeretetet legalábbis szerintem. Ezen a téren nincs tapasztalatom, még nem léptem félre, és már nem is igen fogok........
vukkocska
@feketeözvegy: körül-belül így igaz, ahogy leírtad. Aztán közelébe kerül egy olyan férfinak, aki észreveszi szeretet éhségét, és él is vele.
másvirág
@feketeözvegy: A trófea gyűjtés alaptalan vádaskodás! Igaz "lövünk" de nem "őlünk" ! És különben sincs annyi hely,hogy mindent "tömött áldozat" felférjen a falra .@feketeözvegy: hogy is lenne tapasztalatod? Azt olvastam minden párját elfogyasztja a "nagy szerelem" után . Ha mégis gyengéd férfi a vágyad akkor készits nagyobb és erősebb hálókat . :-)))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.