Gigi esett ki a Való Világból

Forrás: twice.hu
Feltöltő: roberto
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
pacsirta
Évikének vigyenek bőven italt!!!
Hadd igyon!!!
orogordog
@pacsirta: Ménem szavaztá! :):):)

Erkölcstelen az jobb?
full
Hajrá Éva,Alekosz és Anikó!!!!Remélem Ti lesztek a fináléba is a sok retek eltűnik.
adrenalink
De jó lesz: egy kivénhedt alkoholista, egy kretén, és egy virágról virágra szálló méhecske...
silber13
@Pacsirta : nem lenne egyszerűbb Gödény Éva számára a villában egy palackozó üzemet berendezni kiegészítve egy komplett detoxikálóval? :-)))))))))))
liliom196937
Vajon miért mutatták meg az állást!!!Évának KELLETT visszamenni???
csutak
Ahogy olvasom a hozzászólásokat, jól döntött a RetekKlub.
Van olyan ember aki nézi, fizet az sms-ért és véleménye van a "műsorról"...
Én többre becsülöm a könyveimet!
vukkocska
Sajnálom Gigit, hogy kiesett. Győzött az alkoholizmus és az ordenarizmus. Ez megmutatkozik fentebb, Éva mellett kiállók között is. Ha nem mutatták volna meg a tv nézőknek előre, hogy hogyan áll a szavazatok állása, Gigi simán megnyerte volna, mert vezetett 10 %-kal. Úgy látszik, Évának kellett visszamennie.
annamaria
nem volt megadva az egyenlő játék esélye.ezt az rtl klub vezetősége bevetette a fotokkal együtt közölt pontokat, mert persze látták, hogy évike-az alkoholista- vesztésre áll. itt eldőlt gigi sorsa.ha első perctől fogva lett volna a fotos pontozás, akkor lett volna igazságos.dehát sajnos nem a nézők döntöttek.ez tisztességtelen.és kérdem én hogy szavazzon az ember, ha ez igy megy?aki lecigányozz embereket, mélységesen szégyelje magát, ez diszkrimináció.megtudná, ha cigánynak született volna.remélem béci nem törik le, és végigviszi a játékot a győzelemig.de lehet, már eldöntötték ki nyer.elkeseritő milyen világ van!!!!!!!!!!!!éve tudta hogy vesztésre áll, hiszen az ő saját szájából hangzott el, hogy apjárol leolvasta az eredményt.a teremben is voltak telefonok, és igy mindenki tudta az eredményt.nemcsak a tv.nézők tudták.csalódtam az rtl klub való világ szerkesztőibe ezért a tisztességtelen döntésért.sok nézőt veszitettek el, nembeszélve elvesztették a hitelüket.igy nem lehet játszani!sőt a müsorvezetők is sokszor állást foglalnak, ezzel segitve a bizonyos játékost.fujjj..nem beszélve alekosz mondásait naponta többször idézik, rádióba és tv-ben ezzel is erősitik.mi ez ha nem kampányolás, és milyen dolog hogy külön reklám megy alekosznak?felháboritó!
moncsi10
Évának kellett volna kiesni.AKI KÜLDÖTT RÁ SZAVAZATOT UGYANOLYAN UNDORÍTÓ GÖRÉNY MINT AZ ÉVA!!!!!!!!!!! most LESZ IGAZÁN ELVISELHETETLEN!Mikor bement már akkor úgy köszönt.Ez kell Magyarországnak: alkoholista.Békés megye szégyene jobb is lenne ha nem tudnánk hogy hová való!!!!!!Egy ütni való nő!!!!!a CSALÁDJA SZÉGYENKEZHET MIATTA!!!!!!EGY ŐSZINTE MEGNYILVÁNULÁSA SEM VOLT!!!!!!!!ENNYIT ÉRTEK ÉVÁVAL EGYÜTT!!!!!!!!!GUSZTUSTALAN!!!!!!
János01
@clivia: Egész jó az arány ! 50% kiesett a kisebbségből származók közül. Bárcsak az országból is így csökkenne az arány , ilyen rövid idő alatt.
János01
@gerykov: Remek a meglátásod ! Legyen igazad !!!
János01
@Horizont: Lehet hogy pont rád illik az a megfogalmazás amit a hozzászólásodban írtál. Sőt BIZTOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
János01
@vukkocska: Sose sajnáld, a cigány tezsvírei majd kisegítik a letargiábúúúúú !!!!!
vukkocska
@János01: Gigi anyukája nem roma, ha nem vetted volna észre. Azon nem csodálkozom, hogy a kultúrát nem vélted felfedezni annak alapján, ahogy írsz. Gigi minden megnyilvánulása a villában kultúrált volt, amíg Éva maga volt az undormány. Miért is nem csodálkozom azon, hogy Éva viselkedése téged nem döbbentett meg! Azt csak az veszi észre, aki nem azonosul ezzel a stílussal.
másvirág
TUDJA VALAKI A VÉGEREDMÉNYT ? Ki jut a döntöbe? (Szerintem a klubban tudják!)
vukkocska
@másvirág: ez még messze van a végétől, még hatan vannak bent. A szavazás eredménye pedig 51-49 % lett Éva javára.
bandolero
@vukkocska: Soha ne sajnald a ribancot,nem is lett volna szabad beengedni a Villaba.Tele van az orszag cigannyal,mindenhova beferkoztek magukat.Meghogy az anyja nem roma,hat akkor mi cigany...Nem-e te is a kissebbseghez tartozol?
vukkocska
@bandolero: soha nem ribancoznék le olyan ( meg senkit sem) embert, akit nem ismerek. Eredeti szőke hajammal nem hiszem, hogy bárki is cigánynak nézne. Ezek szerint nem láttad Gigi szüleit. Édesapja valószínű az, de ettől még nem kell előítélettel lenni. A Rácz testvérek kultúráltak, rendkívül nagy szókincsük van, szépen, választékosan beszélnek. De az is lehet, hogy Te nem érted ezt a nyelvet, csak a ribancozóst.
csutak
Nekem a harmadik feleségem volt cigánylány!
És akkor mi van?
bandolero
@vukkocska: Eleg volt a cigany show-bol,ma lattade ,hogy Beci milyen" szepen,kulturaltan,valasztekosan beszelt "?.Es meg ok utaltak Evat.
bandolero
@csutak: .Miert csak volt? Miert nem o most is a feleseged? Nehogy azt mondd,hogy o hagyott el?
csutak
@bandolero: Felneveltem a fiát és már nem volt rám szüksége!
csutak.fw.hu/public/A balek.pdf
csutak
A link jó, de copy & paste módszerrel kell áttenni, mert lusta voltam még egyszer nekifeküdni a vezérlő honlapnak:)))
bandolero
@vukkocska: Szeretnem latni azt a szep eredeti szoke hajszinedet,pont olyan lehet mint Gigi anyjae(ipari szoke) Na ezek a "raczok" legyenek holnaptol a te szomszedjaid!
varrólány
@bandolero: Mintha komoly előítéleteid lennének! Ilyen ordenáré műsor miatt kár vitatkozni.
vukkocska
@bandolero: te meg sötét vagy, mint a fekete varjú. Mert hollót nem írnék, az nemes állat. Akkor írj ilyet ha ismersz, akkor viszont nem írnál ilyen baromságot.
pacsirta
Ritkán nézem ezt a műsort, de valahogy mostanában néha odalépek, de ha ez az Éva vagy az Alekosz lesz a nyerő, hát mit mondjak?
Nem az eseteim.
Undorítóak!
Punktum!!
A Laci a legnormálisabb.
full
bandolero:Már megszokhattuk,hogy mindenhol a cigány az első.Az orvosnál,a kórházakban,a boltokban,az utcán ők nem tudják kivárni a sorukat,ha pedig veszítenek akkor így viselkednek mint Béci.Csak azt nem tudom,hogy miért nem jár nekik büntetés azért mert cigányok?Igaz az újság cikk Stol buci barátai,állítólag az Ő pártfogoltjai"Kuruc info".
bandolero
@vukkocska: Tudomasom szerint a varju szurke,de neked mindegy szurke-fekete,a baromsagok azok amiket te allitasz.
orogordog
Nagy szájú Gigi rajongok!
Sms-re nem futotta csak az ingyen ócsárlás.
Ki az undorító és emberileg 0 arról sokat lehetne beszélni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.