Te mit gondolsz azokról, akik kínozzák az állatokat?

Forrás: mosaictv.hu
Feltöltő: MosaicTV
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
a Pepita
@pofátan: Támogatlak ebbéli szándékodban. Tényleg semmi szükség állatokat rabságban tartani. Az életterüket kell békén hagyni, esetleg természetfotósok - filmesek megcsinálhatják a filmeket, mi pedig megnézzük. És szégyenkezünk.
farkas
@Klári: Szereztél 1-2 piros pontot nálam.
silber13
@Klári : Klárika. Pofátlannak igaza van valahol, sőt, Neked is. Igazság szerint be kellene zárni az állatkerteket, az addig fogságban tartottakat elengedni, ott, ahol éltek. Visszaadni a szabadságukat. Rohangáljanak a szavannákon, vadásszanak, másszanak fára, a génjeik által felismert fákra, ha kell verekedjenek, párosodjanak, de LEGYENEK SZABADOK! Miként Isten is szabadoknak teremtette őket anno az Édenkertben! Sajnos az Úr könnyelmű volt, rá szabadította ezekre a védtelenekre a világ legnagyobb ragadozóját a legnagyobb állatot. az EMBERT!!!!!
a Pepita
@silber13: Farkas nagylelkűen nekem adományozott 2 piros pontomat testvériesen megosztom veled.
a Pepita
@farkas: Reggel munkába készülődés közben, míg arra vártam, hogy az első adag kávémat magamhoz vegyem, felcsaptam a gépemet, hogy felületesen átfussam. Rögtön megakadt a szemem egy híren, ami arról szólt, hogy milyen édik a delfinek a delfin show-ban. Írtam kapkodva egy pár sort, de rohannom kellett. De az egész napomat elrontotta az, hogy vannak emberek akik ezt nézik és a belépő jegyükkel támogatják. Egy ilyen fenséges, intelligens lényt mint a delfin kiragadnak a családjából, elviszik a világ másik végébe, hogy dagadt túristákat, akik közben két pofára zabálnak szórakoztassanak vele. Nem értem a világot, nem értem az emberiséget.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.