A megdöbbenéstől szólni sem tudtunk, amikor elolvastuk Hajós András levelét, amelyben a BEST magazin számára készült interjút tiltotta le: ki-kidöntse el, milyen stílusban.

Forrás: Story Online
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
mindenlében
Jobb lett volna, ha játssza az eszét, és benyal mindenkinek? Csak őszinte. (becsülendő jellemvonás)
Más véleményt mondani nem tudok, mert nem ismerem a Best Magazint.
Dr. Akula
Nem a szívem csücske Hajós, de igaza van! És végre valaki, aki a pénzért nem süllyedt le a Best színvonalára. Mitől is Best ez az újság???? Na ugye.
csikknorisz
@brumi58: A retekklub szinvonalara azert sikerult. Es jol megmondja a parasztoknak, hogy o maga a megtestesult intellektus, aki nem ertekeli a fantasztikus muveszetet, az meg olvassa a sztorit, vagy mi a francot. Tizenvalahany eve a kutyat nem erdekelte o meg az egyuttese, en is az elso sorban alltam addig az 5 percig, mig meg nem untam, mert nem is volt masodik sor. Aztan jol befutott a bulvarteveken, most meg jol kiosztja a bulvarolvasokat. Bort iszik, vizet predikal szindroma.
Dr. Akula
@csikknorisz: nem védendő, de még mindig sokkal különb, mint akiket hadd ne soroljak fel. Sztem Te is tudod a hosszú névsort...........
csikknorisz
@brumi58: Na igen. Mindig van, aki ''veletlenul'' jokor van jo helyen. Termeszetesen mindez puszta konspiracio, el is hatarolodtam magamtol. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.