Öngyilkos lett tegnap egy 19 és egy 21 éves lány, akik egy budaörsi parkolóban mérgezték meg magukat. Az eddigi információk szerint, akarták ugyan tettüket, de nem ilyen halált terveztek.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Bástya Elvtárs
@zsolti: Szerintem ne itt vitassuk meg! Talán majd rivátba leírom, hogy mit gondolok rólad!
Ez itt már kegyeletsértő lenne...
Rézangyal
@Sil: A nyomtatott betűvel való írás, a hiedelmekkel ellentétben ugyanúgy beazonosítható, mint a folyó kézírás! Nekem elhiheted. Grafológus (is) vagyok.
ArmedX
@nyanya001: Egyértelmű, hogy leszbik voltak, igen erős szektás beütéssel. Akár nagyobb összegben is fogadni mernék:-)
barnan
"Az elmúlt hónapokban Zsanett nem beszélt a halálról, csak azt hajtogatta, hogy senki nem képes felfogni azt, amit ő érez. - Gyógykezelésre járt a kislányom a depressziója miatt, olyan gyógyszereket kellett szednie, amelyek ráerősíthettek öngyilkos hajlamára...."

Ez a lány törődést kívánt és valóban kevesen tudják átérezni a depresszió azon örvényszerű lehúzó működését, amikor a "szedd össze magad, ne hagyd el magad!" biztatások önmagukban nem sokat érnek. Olyan kémia változások mennek végbe az agyban, olyan erős lehet a kísértés, amelyek ellen a magunkban történő pozitív gondolatok sulykolása kevés lehet.

Az antidepresszánsokról és a gyógyszergyárakról, a Depresszióiparról pedig egy kevéske részlet: www.tenyek-tevhitek.hu/antidepresszans-mellekhatasok.htm

Fontos a gondoskodó, megértő család, adott esetben egy jó szakember, fontos a (tiszta!) szeretet közösség, mert kezet tudnak nyújtani, ha szükség van rá, mert TARTANI kell a fuldokló az embert ilyenkor, folyamatosan pótolni az akaraterejének hiányát, folyamatosan szem előtt tartatni az elveszett alapvető célokat, azt, hogy van kiút, ehhez kell ma egy újabb lépés, a következő nap újra és ...
csutak
@barnan: Mondj egy érvet, hogy ebben az Orbán szennyezte világban miért érdemes élni!
pumukli
Szegény gyerekek biztosan okuk volt sajnálom őket !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.