Öngyilkos lett tegnap egy 19 és egy 21 éves lány, akik egy budaörsi parkolóban mérgezték meg magukat. Az eddigi információk szerint, akarták ugyan tettüket, de nem ilyen halált terveztek.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Bástya Elvtárs
1., A tv-ben legalább kitakartk a fejüket!

2., Okos dolog volt több millió nézőnek pontos receptet adni a médiában?!

GRATULÁLOK!!!
ArmedX
Talán ha leszbi hetyegés helyett jobban figyeltek volna kémia órán.......
nyanya001
A Blikk teljesen másképp hozta le.
@Armedix: ezt honnan veszed?
Muszáj a két halott lányt gyaláznod?
csutak
@nyanya001: Némelyik komment rettenetes emberről (?) árulkodik!
genyó kapitány
"A Darwin-díjat Charles Darwin, az evolúciós elmélet atyja szellemében azoknak ítélik oda az interneten, akik saját életük feláldozásával megvédik emberi génkészletünket. A díjnyertes személyek rendkívül idióta módszerekkel igyekszenek kiküszöbölni saját magukat, hogy ezáltal hozzájáruljanak az emberi faj hosszútávú túlélési esélyeinek javításához."
Sil
Hát nemtom nekem ez gyanus,ha fulladozik az ember akkor automatikusan beindul egy önvédelmi rendszer hogy túlélni mindenáron,(falunkban is volt egy illető a gázt engedte magára,csak meggondolta a dolgot és próbált kijutni,de már késő volt)
ezek a lányok meg szépen hanyat dőltek,az írás pedig nyomtatott betűvel amit bárki írhatott.
zsolti
@Bástya Elvtárs: biztos megint a médiát kell szapulni? mintha kémia órán nem mondanák el ugyanezeket, amit elvileg neked is hallanod kellett, ha elvégezted az általánost...
senkifia

A klórgáz nem azonnal hat, és nem kis fájdalom amint az élő szervezetet szét marja!!!!
Miért nem altatót vettek be?
Milyen találékonyak lettek a magyar lányok!!!!!!!!
Bástya Elvtárs
@zsolti: 1., Te még emlékszel a kémia órákra?! Pontosan?! Vagy csak úgy homályosan?
Mindegy! Hasznos, hogy valaki(k) felemlegeti(k). Felhívják a figyelmedet rá, hogy meg lehet halni!!! Nyugodtan, tele vagyunk ötlettel...
2., Miért csak a negatív információnak van híréréke?
3., Sajnos tele van az ország éhezőkkel, kilátástalan helyzetű emberekkel, csak ennyi kell nekik és...
zsolti
@Bástya Elvtárs: szóval akkor mostantól arról sem szabad beszélni, hogy a vonat gyorsan megy, és nem tud megállni ha elélépsz? akinek csak ennyi kell hozzá, hogy öngyilkos legyen, annál már úgyis régen elromlott valami... (+ ha akarja úgyis megtalálja a módját, nem ezen múlik szerintem)
Rio
A szomorú az, hogy mindkét lány valószínűleg fel sem fogta, mi az hogy halál. Elképzelték, hogy milyen lesz az, ha fájdalmat okoznak a halálukkal másokat, és mint egy külső szemlélő, jót röhögnek magukban azon, hogy sír a család... Csak hogy nincs kiba***tt visszaút. Ezt szerintem fel sem mérték, vagy legalábbis nem gondolták 100%-ban komolyan. Az egy dolog, hogy kirakták a papírt a szélvédőre... az inkább csak a kislányos hülyeség egy része volt... Sajnálom őket. Átverték saját magukat. :(
Bástya Elvtárs
@zsolti: Szerintem ne itt vitassuk meg! Talán majd rivátba leírom, hogy mit gondolok rólad!
Ez itt már kegyeletsértő lenne...
Rézangyal
@Sil: A nyomtatott betűvel való írás, a hiedelmekkel ellentétben ugyanúgy beazonosítható, mint a folyó kézírás! Nekem elhiheted. Grafológus (is) vagyok.
ArmedX
@nyanya001: Egyértelmű, hogy leszbik voltak, igen erős szektás beütéssel. Akár nagyobb összegben is fogadni mernék:-)
barnan
"Az elmúlt hónapokban Zsanett nem beszélt a halálról, csak azt hajtogatta, hogy senki nem képes felfogni azt, amit ő érez. - Gyógykezelésre járt a kislányom a depressziója miatt, olyan gyógyszereket kellett szednie, amelyek ráerősíthettek öngyilkos hajlamára...."

Ez a lány törődést kívánt és valóban kevesen tudják átérezni a depresszió azon örvényszerű lehúzó működését, amikor a "szedd össze magad, ne hagyd el magad!" biztatások önmagukban nem sokat érnek. Olyan kémia változások mennek végbe az agyban, olyan erős lehet a kísértés, amelyek ellen a magunkban történő pozitív gondolatok sulykolása kevés lehet.

Az antidepresszánsokról és a gyógyszergyárakról, a Depresszióiparról pedig egy kevéske részlet: www.tenyek-tevhitek.hu/antidepresszans-mellekhatasok.htm

Fontos a gondoskodó, megértő család, adott esetben egy jó szakember, fontos a (tiszta!) szeretet közösség, mert kezet tudnak nyújtani, ha szükség van rá, mert TARTANI kell a fuldokló az embert ilyenkor, folyamatosan pótolni az akaraterejének hiányát, folyamatosan szem előtt tartatni az elveszett alapvető célokat, azt, hogy van kiút, ehhez kell ma egy újabb lépés, a következő nap újra és ...
csutak
@barnan: Mondj egy érvet, hogy ebben az Orbán szennyezte világban miért érdemes élni!
pumukli
Szegény gyerekek biztosan okuk volt sajnálom őket !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.