A Homár igyekszik távoltartani magát a napi politikától, de a junkfoodadónál azért már kinyílt az ollója a zsebében. Ki mer abba beleugatni, hogy milyen szart tömünk a pofánkba? Jó, persze, ez csak egy újabb kamu indok egy újabb kamu adó bevezetésére, nem kell izgulni. Viszont ennek fényében csilingelőkacajosan mulatságos, amit Zoltán Szombathelyen fotózott. Szegény LMP nem érti, hogyan maradhatott ki a hamburgeradóból épp a Meki. Forradalmi kormányunk egész konkrétan egy McDonalds-gyorsétterem építésére adott EU-s támogatást: Tisztelt NFM! Nyári szabadságomat Szombathely belvárosában töltöttem. A város főterén sétálva az egyik McDonald's étterem ablakában az alábbi EU-s ill Magyar állam által nyújtott támogatás plakátján akadt meg a szemem (fénykép mellékelve). Szeretném megkérdezni, hogy ilyen jól megy-e Magyarországnak, hogy a magyarok adó forintjaiból amerikai multinacionális étteremhálózatot támogatunk az adófizetők pénzéből ~ 7,5  millió Ft-ból? Vagy a McDonald's éttermet érte el a válság szele, hogy eme támogatás nélkül csődbe menne? [...] Bővebben!

Forrás: Tékozló Homár
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Don Quijote
@kinyílt a bicska a zsebemben: a fenét, repülőtér, aquapark,meg herkeduda szoppérával:DD
genyó kapitány
Az új magyarország fejlesztési terv történetesen a gyurcsány kormány pénzkidobója volt. A hamburgeradó viszont nem.
dragonita
@Don Quijote: Ha arra járok, beugrok Hozzád pancsizni az aquaparkba. :))
csutak
Nekem ilyenkor az anyós mértékegysége szokott eszembe jutni!
51kacsa
@Don Quijote: Az, hogy valaki 10 éve üzemelteti a McDonald's-t és az, hogy állami pénzből volt a beruházás, nem zárja ki egymást. Csak az üzlet bérléséről és az üzemeltetéséről lehet szó, tulajdonjogról csak a vállalkozás, Bt, Kft., vagy akármi esetében lehet beszélni. Szerintem.
Don Quijote
@51kacsa: A sorrenddel van a gond: Több mint tíz éve a sajátjából üzemelteti ,majd most a felújításra igénybe veszi az EU által biztosított támogatást. Hány ilyent látni az országban, az EU erről is szól vagy nem??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.