Magyarország  Egészen elképesztő dolgokat is kér(dez)hetnek egy állásinterjún a jelentkezőktől. De nem mindenki hagyja, hogy a magénéletében vájkáljanak, vagy bohócot csináljanak belőle - még akkor sem, ha ezzel elúszik a munkalehetőség.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr.luigilongo60
Egy -két ilyen és ehhez hasonló állásinterjú után az interjúztatót kellet volna azonnal elföldelni legalább két méter mélyre.
A feladat, ássa ki magát, már ha tudja.
Ha nem sikerült, hát így járt.
csikknorisz
@luigilongo60: Es az ilyen extremitasok egyre gyakoribbak. Minel nagyobb a munkanelkuliseg, annal tobben palyaznak meg egy melot, es a hr-esek annal jobban szopathatjak a jelentkezoket.
qxy
Egyszer én is voltam egyen. Kurva jó pénzt ígértek. Mivel hogy hentes vagyok,azt mondtam ennyi pénzért akár lehetek is telefon szerelő.Sorba álltam, rám került a sor Kérdezték Ön szak képzett telefon szerelő? Mire én, ingerülten Mért! ha hentes lennék gondolja itt állnék? ! ! Fel is vettek. és tényleg sok pénzt kerestem Szégyen nem szégyen de sok kolléga jött hozzám, hogy Te! mi a faszé nem működik a telefon? gyere mááá nézd mááá meg. Megnéztem rossz volta a kötés ( ja van egy kis vill szer. gyakorlatom hobbi)Majd így szólt a " kolléga. Te. Milyen jó hogy van azért köztünk olyan is aki tényleg ért hozzá.Ja több mint százan dolgoztunk.de voltak köztük ügyesek is
szöszmösz
A fiamtól azt kérdezték miután kellemesen elbeszélgettek /elsősorban művészeti és egyéb kulturális kérdésekről/ angolul, személyi titkár állásajánlatnál, kölcsönös szimpátia
után, hogy milyen a szexuális érdeklödése. Egyértelműen válaszolt és bíztosította poten-
ciális főnőkét, hogy abszolut toleráns mindenfajta másság iránt. Ez kevés volt az álláshoz.
A fiam pozitivan értékelte ezt a kérdést, azt mondta, jobb így, mert legalább egyértelmű
volt az ajánlat, ami a munka réssze lett volna.
Hókuszpók
Az ilyeneket fel kell jelenteni, aztán majd pisloghatnak amikor mennek állásinterjúra, és seggnyalást kell bemutatni nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok