Az ötszörös Grammy-díjas énekesnőt holtan találtál londoni otthonában - közölte a CNN. A 27 éves, angol soul-, jazz-, és rhythm and blues-énekesnő halálának oka egyelőre ismeretlen. A kábítószer- és alkoholproblémái miatt Amy Winehouse már többször volt elvonón. Idén júniusban két európai koncertjét is lemondta, többek között a Sziget-fesztiválon való fellépését is arra hivatkozva, hogy "nem tudja a legjobbat nyújtani".

Forrás: FN
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Atha
Szegénykém, lehúzta a mocsár.
Sajnos elvesztette a meccset az ellenséggel, akit maga választott!
Páratlan tehetség volt, hiányozni fog a pop palettáról!

Nyugodjék békében!
Zsoel
@zsolti: Az a baj, hogy nem csak szeretnének. Ma általános divatjelenség a női előadók között, hogy mesterségesen rekedtté változtatott hangon vonyítanak, mint farkas teliholdkor.
Zsoel
@Klári: Ha van valami problémád velem kapcsolatban, akkor azt máskor egyenesen fogalmazd meg, jó?

Egyébként meg kóstolgass másokat.
profon
@Zsoel: Te miért jársz olyan társaságba, ahol szarul érzed magad ? Klári pedig, ennél pontosabb lélekrajzot nem is adhatott volna rólad ! :) Méghogy, Amy nyávog ??? Hát a Grammy díj osztógatóit jól átverte ! Egyébként én sokkal sértődékenyebb vagyok nálad, úgyhogy légyszíves ne válaszolj semmilyen formában sem !
a Pepita
@Zsoel: Meghalt egy fiatal nő. Mindegy milyen okból. Minden normálisan gondolkodó ember első reakciója a döbbenet meg a sajnálat. @profon: pontosan értette amit írtam, nyilván van egy kis humorérzéke.Nem foglak többé "kóstolgatni".
tony-66
zsoel- ke a kepen a hajad eleg divatos| de mogotte mi mi mi van? nem kene megis ennyire
alamerulni|

Nyugalma legyen csendes|
Kulonos EGYENISEG volt|

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.