A mai napig előítéletek, sértő megjegyzések, olykor kifejezetten durva beszólások kísérik a női sofőrök jelenlétét az utakon. Mintha a jogosítvány megszerzése és a forgalomban való aktív jelenlét kizárólag férfiprivilégium lenne, pedig megfelelő felkészítéssel a nők egyenrangú társak az utakon.

Forrás: life.hu
Feltöltő: bogyó
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dulcinea
Ki mennyire vezet, jól vagy rosszul azt mindeki döntse el maga!
Egy biztos, férfiak és nők között is egyaránt vannak kivételek.
a Pepita
Nő volt az oktatóm, nem ismerek nála jobb vezetőt. Ma már nem vezetek, mert elrettentett a férfiak stílusa az utakon. Emlékszem ehy humor Haroldra, aki nagy viccesen úgy tett, mintha nekem jönne szemből. Persze megcéloztam az árokpartot, ő meg nagy röhögve továbbment. És még volt egypár esetem. Megfigyelésem szerint a férfiak a magán és munka helyi frusztrációikat (tisztelet a kivételnek) élik ki a volán mellett.
csutak
Aki azt állítja, hogy egy nő rosszabbul vezet mint egy férni az nem tudja miről beszél!
Albiból (81000 Albi) La Salvetatba menet (-sur-Agout (Hérault, Fr)
csak leányzó volt képes tartani velem a tempót. Szeretném látni ott az itt nőket csepülő urakat miként birkóznának meg a 190°-os kanyarokkal, akár személyautóval is bár mi kamionnal tettük:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.