A Harvard Egyetem közegészségügyi tanszéke munkatársainak tanulmánya szerint napi 50 gramm feldolgozott vörös hús elfogyasztása 51 százalékkal, míg 100 grammnyi feldolgozatlan változat 19 százalékkal növelte a 2-es típusú diabétesz kialakulásának kockázatát.

Forrás: Hírszerző
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

palika
Az öreganyátok valaga, a sok műanyag kaja az az egész baj forrása!
Csizmás Kond
Ezekszerint a muszlim nem szabadna cukorbeteg legyen ?
Levendula
@Csizmás Kond: csak a keresztény országok lakosai ezek szerint...

Másrészről a nagyszüleim is ettek rengetek sonkát, szalonnát, sertészsírt és mégis közel 90 éves korukig éltek...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.