Négy és fél évi szabadságvesztésre ítélt pénteken egy zakopanei bíróság egy 50 éves lengyel férfit, aki magát nőgyógyásznak - és grófnak - kiadva több nőt becsapott, azt hazudva nekik, hogy meg tudja gyógyítani őket szexuális kapcsolat útján - jelentette a TVN24 lengyel hírtelevízió.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csikknorisz
Dr. gróf Kanos Vinettu vagyok, kigyógyítom magát mindenbű, először is a testhőmérsékletit mérem meg a bőrös hőmérőmmel, ezeröccá ojró lesz.
Feraj49
Rabtársak között is gyógyíthat. Időnként neki is megmérhetik a lázát a rabok a zuhanyzóban ! Végül is továbbképzésre megy 4,5 évre.Nőgyógyászból férfigyógyásszá képei magát.
Dulcinea
Na, és a lányoknak nem volt gyanús a gyógyítási módszer??
Feraj49
@Dulcinea: miért is lett volna gyanús? Gyógyszer sem volt gyanús, akár a többi gyógyszert ez is szájon át is bevehető,a "kúpokat" is tudjuk hova kell dugni!
Dulcinea
@Feraj49: még a monitorom is belepirult ebbe a kijelentésbe:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.