Nem sikkadhat el az igazság - ezt mondta Pali bácsi ügyvédje, aki szerint egyáltalán nem biztos, hogy kedden ítéletet hirdetnek a színész-műsorvezető ügyében. Lezárult egy korszak – Stohl Andrást utoljára köszöntötték drogprevenciós előadáson, legalábbis a mostani bírósági ítélet előtt. 22 rendezvényen van túl, és 22 alkalommal idézte fel a tavaly májusi balesetet. A legutóbbi előadás helyszíne ezúttal Szlovákia volt, a magyar határtól 30 km-re található Érsekújvár – számolt be a Fókusz. Buci az elmúlt hónapok során szinte minden meghívásnak eleget tett, északi szomszédunkhoz most jutott el először.

Forrás: hir24.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

senkifia68
Dehogy nem! Csak hagyják még egy kicsit "futni", hogy kellőképpen megalapozza a bíróság ítéletét! Az ügyvédje ügyesen megpróbálja kihegyezni a kérdést Kainz Pál sérülésének súlyosságára. Az viszont elkerüli (?) a figyelmét, hogy a per tárgya az ittas, drogos vezetés (ami visszaesőként eleve letöltendő), a segítség nyújtás elmulasztása, a helyszín elhagyása, és a hatóság félrevezetésének kísérlete (a baránőjét - nem a feleségét- akarta rábeszélni, hogy vigye el a balhét)

Ha rajtam múlna, az elmúlt hónapok Stohl-akcióit, amellyel a bíróság ítéletét próbálja meg befolyásolni, egyértelműen súlyosbító körülményként venném figyelembe és az ügyvédje ellen a kamarában eljárást indítatnék a praxis megvonása érdekében.
Ez a fax az egész jogi szakmára szégyent hozott!!!!
Zolee75
Anno megúszta Császár Előd is.. Pedig akkor a rendőr meghalt. Szintén drog hatása alatt volt. Sztem most sem lesz másképp.. Hacsak a törvény szigora lecsapna. Majd kiderül..
szöszmösz
@senkifia68: Tökéletesen egyet értünk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.