Budapest - Megütheti a bokáját Sebestyén Balázs (34), hiszen szabálysértési eljárást indított ismeretlen tettes ellen a Dunai Vízirendészeti Rendőrkapitányság, amiért tiltott helyen jet skizett barátaival a Dunán.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
nyanyus
Végre van egy jó arc és van tudás is mögötte..., de sokan írigyelik.
Mindenkinek áll a zászló. Ő vitte valamire és ezért legyünk is Rá büszkék.
Ha ilyen szarvashibát elkövetett, ez még nem a világ vége.
kontrapeller
@Ági66: Tudod milyen tudás? Amit a kollégái a fülébe súgnak gyors google-zás után. Mr. Börbön.
Zolee75
Ez hasonló a Geszti ügyhöz/részegen látták/..Csak annyi h nem vezetett és nem csinált semmi olyat amiért büntetni kellet..
Paparazzik sajnos ebből élnek-gazdagodnak meg..
Fuj undorító!!
silber13
@kontrapeller : 100%-ig igazad van! Egy - lányok szemében jóképű - de megkockáztatom, súgógép nélkül egy átlagos, üresfejű fickó, aki a FÜLES nélkül minden adásban többszörösen elpuszulna!!!
libero
Mint műsorvezető, jó! Aki kritizálja, próbáljon meg akár "fülessel" kiállni az emberek, a kamera elé... s feltalálni magát váratlanul adódó szituációkban.
Ami nem tetszik, az az alföldies Kozsó modor (nem fizetni a közös költségeket), nagy ívben tenni a z előírásokra, kötelezettségekre... Mert ők mások. (Akár másként is mások, nekik a deformáció is dicsőség...)
Az ilyen jó keresetű celebek esetén a szokásos büntetési tarifát minimum egy nullával megtoldanám, hiszen a viselkedésük minta, egyfajta agymosás, különösen a fiatalok, az emberi tulajdonságokban még formálódók számára.
bandolero
Hat itt vegigolvastam a kommenteket,mindenki csak a rosszat veszi eszre, es azon csamcsog.Semmifele jo tulajdonsag nincs ebben az emberben?Hat hulye a magyar nep az biztos,ha valaki valamire viszi azt gyorsan le kell torni,meg kell kovezni,agyon kell csapni.Aki ezeket a kommenteket irja degeneralt az egesz.Ha kiallitanak meglatnam,hogy hogyan viselne az adott szituaciot,milyen megjelenese lenne a szinpadon.Ezek az emberek mind kissebbsegi komplexussal kuszkodnek,azert viselkednek igy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.