Kíméletlenül szigorú kritikáival egyedül maradt az X-Faktor zsűrijében Malek Miklós. A zenészproducert társai rendszeresen leszavazzák, így bírálata pusztába kiáltott szó.

Forrás: BorsOnline
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Malek nem hajlandó kompromisszumra, de még annyira az elején jár ez a rész, hogy csupa amatőrökkel van dolguk. Nem kellene neki még ennyire véresen komolyan venni.
lópicigáspár
Pedig Ő az egyetlen, aki ért is valamit a zenéhez, nemcsak szereti!
keresztapa
Miért nem profi énekesek versenyzését teszi közé a X-faktor, akkor nem kerülnének unalomig tehetségtelen személyek a képernyőre, vagy mi célból van válogatás?
mi alapján? Ha a közvetített jelentkezők közül nem képesek a tehetségeket rostálni.
Tudni kéne,hogy ha amatőrök énekelnek, akkor azok nem képzett énekesek, a mércét innen kel indítani. Csak magyar számokkal lehetne indulni, és a finálénál lehetne 1-2 idegen nyelvű számmal nehézség növelést eszközölni, japán nyelven.
bandolero
Malek ugyesen csinalja:-hat olyanok szalltak versenybe,hogy meg beszelni sem tudnak ,nemhogy enekelni.Az ilyeneket be sem kellene engedni az epuletbe.Aki nem odavalo az essen ki,es kesz!Mindenkibol nem lehet enekest faragni,en sem tudok enekelni,es nem is probalkozom.A kissebbseg nagyon nyomul,minden cigany nem lehet enekes.,aki tehetseges azt o is engedi.
Feraj49
@keresztapa: Én is hiányolom,hogy nem magyarul énekelnek,magyar versenyen.Nem tudok róla,hogy az angliai tehetségkutatón magyarul énekeltek volna.Szombaton volt rá a jó példa,az angol tanárnő nem volt képes Máté Péter " Zene nélkül mit érek Én" c.dalát elénekelni,mert nem tudta a szöveget.Bezzeg az angol dalt simán tudta.Smici Pali magyar nyelv védelmi bohóckodása ezek szerint nem működik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.