Budapest – Halálba ugrott a csöngető végrehajtók elől a BKV egyik metróvezetőnője.

Forrás: Blikk
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

33 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr.luigilongo60
@apacuka: A tények makacs dolgok ugye és van akinek még fáj is, ezért beszél mellé.
Dr. Felipe
@gabrella: Pontosan ahogy mondod, azzal a különbséggel hogy akkor 150 ft t volt 1 frank és azt fütyörészve tudta törleszteni mindenki most meg a nagyvezírünk országlása alatt 250 ft t 1 frank és semmit sem tesznek ellene. Csak a szlogenek puffogtatása és az önreklámozás folyik a tv ben és a rádióban mert ők aztán senkit nem hagynak az út szélén. Na ennyi a fidesz összes tudománya.
apacuka
@luigilongo60:Ugye ezt magadnak írtad?
apacuka
@Felipe:Nem ismerjük a metróvezetőnő életkörülményeit,lehet hogy túlvállalta magát hitelben.Ettöl még persze jogos lehet az észrevételed.Az viszont ha narancsék eltakarodnak és a szegfüsök visszatérnek egyáltalán nem jelenti azt hogy nem lesz több "magasugró".Vagy tudod garantálni?Mert ha igen(és ezt írásba adod)én megígerem hogy rájuk szavazok a következő választáskor(legyen az akármikor,14-ben vagy elöbb)hívják őket akárhogy(maszop,dkp,olajfa koalíció,stb sőt mindhármukat beikszelem,jó? ;-P)
libero
@Dulcinea: A Viktor vetette fel vele a jelzálog hitelt?

Az elvtársak (gondolom közülük jó néhányan szép kis summákért) erőltették a hitel felvételeket. Talán nekik is van némi közük a szerencsétlen halálához.

Ha szakadékba vezeti valaki a buszt, nem azt kell hibáztatni, aki nem tud minden sérültet időben kimenekíteni. Különösen nem, ha nem ad életjelet magáról.

Az öngyilkos Hölgy kért hivatalos segítséget?

Gondolkodjunk már, emberek!
Darthon1
Az első Orbán kormány ideje alatt volt ugye a kamattámogatásos hitel amit forint alapon lehetett felvenni bárkinek. Volt is olyan ismerősöm aki négy lakásra vette fel és az így beszerzett pénzt a bankba betéve magasabb hozamot tudott elérni, mint amit fizetnie kellett. Ezt az állapotot szüntette meg az utána következő kormány és szüntette meg a gazdagok kamattámogatását. Ekkor kezdődött el az olcsón kínált devizahitelek elburjánzása. És a felvevőkkel egyetemben a bankok sem gondoltak ilyen mérvű változásra, hiszen utólag egyoldalúan módosítgatták a szerződéseket a szocik bamba vállvonogatása mellett. Most a narancsosok megpróbálnak úgy tenni, mint aki nem is ebben az országban élt idáig. A saját felelősségüket is vizsgálni kellene és nem a csontvázakat kéne még mindig keresgélni a szekrényben! Az Állami Eszközkezelő felállítását most már nem kellene halogatni tovább Viktátornak. Ez a bérlakások szaporodása miatt a nehezen mozduló magyar lakosság mobilabbá tételével még jótékony hatást is kifejtene a gazdaságra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.