A megasztár rémisztően sovány volt.

Forrás: mediatica.ro
Feltöltő: farczadi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
farczadi
és ez ingyen került ki a sajtóba, vagy valaki nagyon jól keresett rajta?
Kutyafüle
@farczadi: szerintem ez kimeríti a kegyeletsértés fogalmát.
Egyébként minek kell a bíróságra benyújtani a fotókat, mit bizonyít ez? Van érvényes boncorvosi vélemény, használják fel azt a per során.
Amúgy döbbenetes ez az egész história én már tragédiának látom ennek az embernek az egész életét. A siker és a pénz hogyan tudja szedni áldozatait?
Zsoel
Sokk! Sokkoló, hogy mennyire lesokkolt ez a sokkoló eset! Csak az a gond, hogy lassan már besokallok, bocsánat, besokkolok attól, hogy minden bulvársz@rt a "Sokk!", "Döbbenet!", "Elképesztő!" felkiáltással indítva próbálnak meg lenyomni a torkomon.

A képet pedig csak azért sem nézem meg, mert egyrészt gyomrom lelki nyugalma miatt sem kívánok kiterített holttestet látni, másrészt pedig undorító és kegyeletsértő dolognak tartom egy ilyen jellegű felvétel nyilvánosságra hozatalát, pláne 2,5 évvel a haláleset után.
farczadi
@Zsoel: Tény no1. A honlapunkra google-keresés alapján érkezők közül az utóbbi nem-tudom-én-hány látogató közül ezekre a szavakra kerestek.

7 Visits 22.58% michael jackson
3 Visits 9.68% michael jackson képek
2 Visits 6.45% michael jakson
2 Visits 6.45% Michael Jakson meztelen
2 Visits 6.45% sexy braileanca
1 Visit 3.23% amerikai kosaras románia
1 Visit 3.23% börtönrácsok
1 Visit 3.23% első magyarok roprod
1 Visit 3.23% facebook
1 Visit 3.23% frontális ütközés 5-hallot
1 Visit 3.23% gregori dori
1 Visit 3.23% jackson meztelen
1 Visit 3.23% jackson meztelenül
1 Visit 3.23% mediatica
1 Visit 3.23% mezelen jackson
1 Visit 3.23% michael jackson MEZTELEN
1 Visit 3.23% michael jackson meztelenul
1 Visit 3.23% Michael jackson sokkoló fotó
1 Visit 3.23% Michael Jacson meztelenül
1 Visit 3.23% nemetorszag a fal

Tény no2. Bulvárhíreket olvasnak a legtöbben. Tetszik, nem tetszik, ez érdekli a legjobban az embereket. Ezt is tudom statisztikával bizonyítani, csak nem kezdem teregetni nyilvánosan a számokat. A világon mindenütt arról beszélnek, hogy a "komoly" sajtó is bulvárosodni kényszerül.

Tény no3. Nem a te torkodon próbálják lenyomni. Hanem annak a hatalmas többségnek, aki ezt keresi. A nyomtatott sajtóban ez a nagyon színes címoldalakban nyilvánul meg. Online-ban a címek versenyeznek egymással.

@Kutyafüle: Döbbenetes, egyetértek. De ennek az embernek már régen elment az élete egyfele. Itt és így ért véget, az más kérdés. Aki felelős, annak fizetnie kell. Hogy miért kell ilyen képeket nyilvánosságra hozni? Nem tudom, bizonyára megvan a magyarázata. Ellenben ha publikus, mit tehetünk mi? Közölhetjük - vagy nem. Ha közöljük, követ vet ránk Zsoel - okkal (ha az ő érveit nézzük). Ha nem közöljük, akkor nem elégítjük annak a nagyon soknak a kíváncsiságát, aki ezt akarja látni. Ha nem nálunk nézi meg, hát majd megnézi máshol, mert valahol úgyis megjelenik! Azért lehet a kisebbik rossz közölni ilyen felvételeket, mert erősen bízunk benne, hogy aki erre bejön, tán egyebet is elolvas. Olyant, ami nem feltétlenül bulvár, és nem feltétlenül kezdődik "Sokk!" felkiáltással.
Hókuszpók
Undorító ez a sok szenzációhajhász újság! Nem hallottak ezek a kegyeletről?
Zsoel
@farczadi: Te bulvároldalt üzemeltetsz?
farczadi
@Zsoel: Hitem szerint nem. Viszont a látogatottság miatt, illetve az ezek nyomán befolyó reklámbevételek miatt ezeknek a dolgoknak helyük kell hogy legyen a lapon. Nincs a hátunk mögött senki, aki nyomja a lóvét, annak meg semmi értelme, hogy olyan közéleti híreket írjunk, amire nincs vásárló, illetve olvasó. Igyekszünk persze nem átesni a ló másik oldalára, ami időnként - elismerem - nem feltétlenül sikerül.
varrólány
@farczadi: Szinte minden elbulvárosodott, de nyilván az egész élet elkeseredett, és muszáj legalább szórakozni mert az a legrosszabb ha egy ember elveszíti a humorérzékét.
Zsoel
@farczadi: Akkor jó, mert azon hírek alapján, amelyek a mediatica.ro-ról itt ízelítőként felbukkannak, kezdett az az érzésem kialakulni, hogy ez az oldal Bors a Blikkediken.

Mellesleg, sajnos abban meglehetősen igazad van, hogy az emberek igen jelentős része, nyíltan vagy titokban, nyálcsorgatva gerjed a pletykákra, "sztártitkokra", szexszel kapcsolatos dolgokra, és különféle borzalmakra, mert ez az emberi alaptermészet része. Minden csak attól függ, kiben mennyire vannak meg, illetve mennyire törnek felszínre ezek a vonzalmak.
varrólány
@Zsoel:Nagyjából igazad van . Sokan Orbánra is gerjednek ,én meg akkor inkább maradok a szórakoztatóbb témáknál.
Ez nem jelenti nagy kíváncsiságot csak kikapcsolódást. A kommentek a legjobbak nem is a hírek.
farczadi
@varrólány: talán mert a kommentek mögött ott vannak az emberek...
Zsoel
@varrólány: A politika mindenbe belekeverése a másik, amitől idegbajt kapok...
Zsoel
@farczadi: Igen. Néha én is csak azért szólok hozzá egy-egy hírhez, hogy társalogjak, mivel a cikket csak egyszer írta meg valaki, a hozzászólók viszont korlátok nélkül kommentálhatják azokat (szerencsére).
farczadi
@Zsoel: már, amit ki nem moderálnak. amúgy nem csak bulvár, amit ide kiteszünk, de a tapasztalat az, hogy csak a bulváros témákra jön kattintás. ha az id-mre kattintasz, visszanézheted, mi minden került fel tőlünk. amit olyannak gondoltunk, hogy tán érdeklődésre számot tarthat. nem mindig bingó, sőt :)
Zsoel
@farczadi: Tényleg. Pedig amúgy ha megnézed, az idelátogatók nagy része (legalábbis a hozzászólásaikból leszűrve) értelmes ember, elég következetes, jól körülhatárolható nézetekkel. Nehezen tudom elképzelni, hogy habzó szájjal csámcsognának a bulvárcuccokon.
farczadi
@Zsoel: a látszat néha - vagyis szinte mindig - csal... egyébként pedig nem minden olvasó kommentezik. van, aki csak "csámcsog"
varrólány
@farczadi: Művészethez, vagy valami értékesebb témához meg kevesen szólnak hozzá.Sajnos.
kontrapeller
Zsoel kommentjén jót nevettem és teljesen egyetértek vele.

Farczadi amit csinálsz, ördögi kör, szellemi nyomorékok keresnek ilyen kifejezésekre, akik így, hogy a számukra megfelelő témákat árulsz és az általuk keresett kulcsszavakat hintesz el a cikkek címében, oda is találnak hozzád. Miért nem árulsz rögtön viagrát?
farczadi
@varrólány: a legkevesebben! nem is igen értenek hozzá...
@kontrapeller: meglepődnél, ha megtudnád, hányan vannak. a viagra-árusítás pedig nem is rossz ötlet :D
libero
Mindenről a PÉNZ tehet. Jézust is pénzért árulták el.
Vannak emberek, akik egy petákért a mamájukkal is pajzánkodnának, még akkor is, ha már nem tudnak mit kezdeni a hatalmas vagyonukkal.

A pénz hatalom, a nagyobb pénz nagyobb hatalom. Gyurcsány hol lenne, ha nem markolt volna két kézzel a közösből (többször is!), ha még mindig az anyukájával lakna a két szobás panellakásban, és az átlagbérből vegetálna?
fan.tomas
@libero: Igen rosszul vagy értesülve!
Jézust nem pénzért adták el.
Pár éve a Vatikán rehabilitálta az elkövetőt!
Ha ismered az evangélium szövegét, akkor tudhatod mit mondott Jézus Judásnak:
Tedd barátom ami tenned kell, én már most feloldozlak!
varrólány
@farczadi: Nem is kell mindenhez érteni, elég ha érdeklődő az ember, és ha kérdezik tudjon valamit makogni. :-)
farczadi
@varrólány: sok ember nélkülöző... és nem kifejezetten az anyagiakra gondolok. én azokat tudom tisztelni, akik maguk alakítják az életüket, és nem az életük alakítják őket. sajnos, a nyájszellem az igazán uralkodó, a giccsnek van értéke, meg a bulvárnak, persze, hogy a témától el ne térjünk. érdeklődésnek is híján vagyunk, az esetek többségében. s hogy a kultúra? :)
varrólány
@farczadi: Könyvtárba járó vagyok, hát nem vernek le lábról a könyv iránt érdeklődők.
Én még most is rácsodálkozok hogy mennyi mindent nem tudok még, és mennyi érdekesség mennyi csoda várhat még rám.
Kell persze a könnyedebb műfaj is,de én az olyanokat gyorsan el is felejtem,mert nem hírérték.
farczadi
@varrólány: Minél többet tud egy ember, annál inkább azt érzi, hogy nem tud semmit. Aki pedig agyilag nulla, azt gondolja,hogy őt nem lehet tanítani, mert már mindent tud. Ez így közhely, de hátha valaki még nem hallotta... esetleg olvasta... :D Kell, persze, a könnyedebb műfaj, colából is van lightos fajta :D Az is igaz, a Pepsi ezt Maxnak hívja :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.